PC+hifi veza

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
chester661
Nováček
Nováček

PC+hifi veza

Příspěvek od chester661 »

caute....mam tu maly problem.mam zvukovku sound blaster live! pripojenu ku vezi a pri niektorych hrach (GTA SA) je dost nekvalitny zvuk.neviem ci je nieco so zvukovkou,alebo su to ovladece.hudba hraje bez problemov,ale tie hry mi zrusia nervy :twisted:myslite,ze je to vhodne mat vezu pripojenu ku PC?
Naposledy upravil(a) chester661 dne stř 18. led 2006, 02:39, celkem upraveno 1 x.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Možná budem problém se samotnou hrou, co jsem slyšel GTA:SA má se zvukem problémy. (Jak si mohl proboha PLEVEL dovolit, dát ji 10 z 10 ? ..)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já s GTA:SA problémy se zvukem nezaznamenal, ani brácha na SoundBlasteru (jinak hodnocení v PLEVELu tu prosím neřeš :roll:).

2 chester661 : zkus trochu charakterizovat ten nekvalitní zvuk. Nemáš to přebuzený ? SoundBlastery na to dost trpí...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
chester661
Nováček
Nováček

TomV///chrakterizovat by sa to dalo aj tak,ale mne to pripada,akoby slo do veze vela Hz.pri efektoch,ako sterlba je tam intezivne sumenie a repraky chrapcia.pri niektorej muzike ako linkin park,su vokaly tiez presumene.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

vela Hz ??? heh nerozumiem. Ale podla toho co pises to bude fakt prebudene ako pise tom. Skus stisit vystup v ovladani zvuku. taktiez stis aj je to mozne vstupy ako link in, mic atd. ked nepouzivas
chester661
Nováček
Nováček

Spirit///vsetky tie veci su vypnute......ale napriklad v NFSU je vsetko v poriadku.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

chester661 píše:Spirit///vsetky tie veci su vypnute......ale napriklad v NFSU je vsetko v poriadku.
Zkus to ztlumit v ovládacím panelu a přidat na věži. Schválně, jestli se to vyčistí... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
chester661
Nováček
Nováček

vsetko som skusal,ale to SA stale nejde,tak ako ma..kamarat co sa rozumie do audio,tak to dnes nastavoval a hudba uz ide v poriadku,ale SA nie...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“