Ossis píše:Tak co? Už ho máš? Jakej je?
Ahoj, omlouvám se, ale úplně jsem na tento thread zapomněl, ale vím, že už jsem to sem do nějakého vlákna psal, koupi tohoto chladiče jsem nakonec na poslední chvíli stornoval (naštěstí se Cybexu zpozdily objednávky a bylo to proto možné).. hodně jsem totiž unáhlil - asi o tři dny potom jsem objevil stránku s testy a to i s jinými, výkonnějšími chladiči (AC Freezer 64, Zalman 7700 CU, Themalright atd...) které byly testovány s mnohem větším teplotním zatížením (125 w a 150w tuším oproti 50 a 100 w a dopadly o dva až tři řády lépe (-> pravděpodobně bych si vůbec nepolepšil, a navíc ty testy, co jsem četl, možná ani nebyly dělány na Palominu, mohlo se jednat o jinou základní desku atd, atd... a i tak ty teploty vycházely dost podobně co u boxe)
Pořídil jsem si tedy asi za 250 kč nejlevnějšího coolermastera (viz můj podpis), fan dal pryč, šoupl do té spony Arctica Pro TC, hermeticky přidělal (lepenkou přilepil) windtunnel ze čvrtky A3 a nasměroval ho do přední části Case a teploty se drží v pohodě do 50°C (navíc měřeno na MSI) při otáčkách ventilátoru cca 1300 - 1600 (v zátěži) i tak ale neslyšné

). Myslím, že takových výsledků bych s tím chladičem.. dosáhl ztěží, mnohem lepší hodnty pry pravděpodobně vykazoval nějakým celoměděný
thermalright s redukcí ze 6-ti na 8 cm ventilátor, ale ten se u nás snad ani neprodává a není tak co řešit
S pozdravem S.