tv vystup

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tv vystup

Příspěvek od serizovatel »

sprovoznil jsem na svym starym compu tv vystup prez s-video normal vse jede na tv zvuk taky v poho,,,ale mam problem s titulkama v bsplaeru nemuzu ty tytulky dostat na TV,,nevi nekdo co stim?pekne me to se.. obraz peknej ale titulky nikde
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Podla mna zobrazovanie titulkov vo filme nezavisi na druhu vystupu z GK... takze chyba bude pravdepodobne v prehravaci...(aj ked ja pozeravam tiez na bsplayeri a titulky mi idu v pohode) si skusil aj ine prehravace (RadLight, VPlayer, MicroDVD). skus ten radlight - na divx filmy je to jeden z najlepsich playerov...
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

A seš si jistej že máš zapnutý klonování v nViewu? Používej WinAmp a K-Lite codec pack...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
niximor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: tv vystup

Příspěvek od niximor »

serizovatel píše:sprovoznil jsem na svym starym compu tv vystup prez s-video normal vse jede na tv zvuk taky v poho,,,ale mam problem s titulkama v bsplaeru nemuzu ty tytulky dostat na TV,,nevi nekdo co stim?pekne me to se.. obraz peknej ale titulky nikde
Problem bude asi v tom, ze do TV posilas jen overlay. V BSPlayeru to jde resit tim, ze v nastaveni vyberes "Draw subtitles to overlay surface" - pak by to melo fungovat.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“