Noční snímání videa
- ThomasTT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Noční snímání videa
Na kameře mám funkci NIGHT SHOT a chci se zeptat jaké diody jsou využívány k tomuto osvětlení, jestli infračervené nebo ultrafialové případně o jaké vlnové délce. Chci si udělat přídavný modul s vyšším výkonem.
Core i5-750 na Asrock P55 Deluxe3, Kingston 2x2GB, QuadroFX 1500 256MB, Munli MuchTV, SB X-Fi Fatal1ty Pro, Seasonic 500W, HDD 120GB + 500GB + 80GB
- Jan Káňa
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Káňa
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co ?? do 6 metrů, tak to je stylový ... já sem dostal kameru od Sony - DCR HC17E, je fakt skvělá, hezkej obraz, no prostě stylová hračička. Ale to nahrávání ve tmě neni nic moc. Vzdálenost (aby byl v tý tmě vidět aspon obrys) tak do 3 metrů maximálně. Hele přes co komprimujete video? Já jsem to natáhnul do PC přes kabel i-Link (přes Movie Maker 2), uložilo se mi to nekomprimovaně v .avi a půl hodiny videa mělo snad přes 7 GB. Už jsem si sice našel nějakej ten formát ve kterým si to ukládá v rozlišení 720x568, obraz je taky skvělej ale třeba budete mít větší skušenosti - to víte, když už záloha tak kvalitní - takovejch 60 minut na jedno CD by bylo OKej. Obraz je i tak dobrej, a zabírá to dost málo, ale když by byl ještě lepší ? proč ne ? takže jestli máte náký otestovaný skušenosti, nechám se podat
AMD Athlon XP 3000+, 2x256 + 512 DDR RAM (by Kingstom), Ge-Force FX 5900 XT 128 MB, ASUS A7N8X - E Deluxe =>zatim bez OC
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O tom je tu toho hodne. Bud pres TV kartu, nebo FW, taky to jde pres USB,Jan Káňa píše:C Hele přes co komprimujete video? Já jsem to natáhnul do PC přes kabel i-Link (přes Movie Maker 2), uložilo se mi to nekomprimovaně v .avi a půl hodiny videa mělo snad přes 7 GB. Už jsem si sice našel nějakej ten formát ve kterým si to ukládá v rozlišení 720x568, obraz je taky skvělej ale třeba budete mít větší skušenosti - to víte, když už záloha tak kvalitní - takovejch 60 minut na jedno CD by bylo OKej. Obraz je i tak dobrej, a zabírá to dost málo, ale když by byl ještě lepší ? proč ne ? takže jestli máte náký otestovaný skušenosti, nechám se podat
WMM je nic moc. Radeji Vegas, Pinnacle neco takoveho máš tam rovnou prednastavene standarty.....DVD atd. je to na pár klepnuti myši ale pokud chceš mužes tam sestříhat zajimave veci...
- Jan Káňa
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no Vegas už jsem skoušel, ale to víš ... bylo to jenom naky demo. Tedka jsem si ale vzpomel že bych měl mít něco od Pinnacle doma (nejspíš jsem to dostal ke kompu) tak se na to kouknu ... Já nejdřív skoušel stahovat video přes USB - ale to byla fakt shit kvalita, bylo to trhaný, barvy skoro nikde - prostě humus. Hnedka druhej den sem si byl koupit firmware kabel a ted už je to o něčem jinym
AMD Athlon XP 3000+, 2x256 + 512 DDR RAM (by Kingstom), Ge-Force FX 5900 XT 128 MB, ASUS A7N8X - E Deluxe =>zatim bez OC
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Káňa
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No LoL jasně že FireWire .... já tedka instaloval novej firmware na mechaniku a nějak jsem z toho zblbnul určitě FW .. USB nestojí opravdu za nic .. => teda co se týče "capturingu" videa