Pred chvili, kdyz bratr hral L2, tak se mu sekl pocitac. Kdyz ho chtel restartovat(natvrdo Reset), tak uz nenabehnul. Nejde zapnout. Smrdi.
Cim to muze byt?
Asus P4P800S-X
Pentium 4 3GHz HT
512MB ram noname
X700pro 256MB
300W noname
Mam podezreni na zdroj...
Od ty doby, co ten pocitac mame, tak se prehrivalo uplne vsechno, na co se da pomyslet...(CPU 60 idle, 75 burn, GPU 55 idle, 85 burn...)Nemuze to byt tim, ze uz to proste neco nevydrzelo?
heh ty teploty procaku sou docela husty...to uz je docela risk 75 stupnu v burn...jinak pročuchej to co tam smrdi...ja bych to taky tipoval na zdroj,kdyz se ani neroztocej vetraky
zkus vyměnit zdroj, pro takovou sestavu je to nebezpečný dávat 300W, kór jestli to je noname
co se týče teplot, tohle nebude zdrojem, ale blbým systémem chlazení, udělej pořádek v kabelech, kup novej chladič na CPU (hádám, že máš BOX) a dej větrák dozadu do case na odfuk
Ty teploty grafické karty jsou v normě, samozřejmě s Zalmanem by teplota klesla, ale tyhle teploty jsou na stock chlazení normální
//edit: teď koukám, že máš AC TC chladič, no prescott sice topí, ale tohle musí ten chladič uchladit určitě líp než na 75°C, zkus napřed přidat jenom ten fan na odfuk. Případně kdyby to nepomohlo, můžeš vyzkoušet toho Zalmana z druhé sestavy, co to udělá
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
JanHavlicek: O tom pocitaci bohuzel nerozhoduju ja, takze zadnej zalman na CPU nebo GPU...
Fany na odfuk mam dva-AC 3 TC, ale problem bude v case... Je uplne na hovno, ty zadni diry pro vetraky tam skoro nejsou, prorezat to nemuzu kvuli zaruce . Otec to zitra poveze nekam do opravy.
Pred chvili jsem otevrel ten komp, abych se tam podival-dzungle v kabelech, prach, a kdyz jsem sahnul na zdroj-byl jeste teplej , pritom jsem to vcera odpojil hned ze site
To je blbost aby ti to toplilo přes noc...eště tak těch 10min po vypnutí dýl ne...
A vysaj ten prach a ukliď kabely - vim že jestli je to zdroj tak už mu moc nepomužeš ale i tak...a mrkni do toho zdroje jestli neni jeden velkej prachovej chomáč...