MP3 PLAYER: Creative Zen Nano Plus vs. Emgeton E2 Cult 1GB?

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Jay Jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MP3 PLAYER: Creative Zen Nano Plus vs. Emgeton E2 Cult 1GB?

Příspěvek od Jay Jay »

Zdravim. Shánim nějakej kvalitnější gigovej mp3 přehrávač do 4000 Kč (max. 4500 Kč) a zatim se mi jako nejlepší koupě jeví v poměru cena/výkon

1) Creative Zen Nano Plus FM 1GB
2) Emgeton E2 Cult 1GB

příp. o něco málo levnější
3) Creative MuVo N200 1GB

Najde se někdo, kdo s výběrem poradí? Osobní zkušenosti se zmíněnými typy vítány. Stejně jako jiný návrhy (chápej jiný mp3 přehr.ve stejný cenový relaci) na řešení mýho problému s výběrem...

Zn. Spěchá - s výjimkou compu nemam na čem poslouchat svou oblíbenou muziku... :(
parallax
Nováček
Nováček

Příspěvek od parallax »

ono je dobrý při výběru přihlédnout nejenom k ceně/výkon, ale i k zpracování. Kámoš má asi měsíc starej Zen Nano Plus a dost si stěžuje jak je nekvalitně udělanej. Práší se na displej skrz kryt, takže to nejde vyčistit a navíc už ho asi 2x reklamoval kvůli tlačítkům na ovládání hlasitosti, které občas prostě přestanou fungovat.

Ten emgeton e2 jsem měl v ruce taky a až na trochu neintuitivní ovládání (na který se dá poměrně rychle zvyknout) vypadá dobře.
Grodik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Grodik »

Zdravím. Já mám Creativ a jsem s ním spokojený. Jsou u toho poměrně dobré sluchátka / přesto jsem si koupil Koss Porta Pro /. Jen to tělo je poměrné slabé. Už mi spadl a z krytu na baterku se odlomil ten "zobáček" takže teď to musím mít přelepené páskou. Kopírovaní je rychle. Jen když je připojen do usb tak nejde přehrávat. Na webu Creativu je český firmware, který přes přibalený softwer jde jednoduše natahat. Mikrofon je nic moc, tak do 1m v pohodě, pak už poznáš jen stěží co se mluví. Výhoda je i FM. I ve vlaku jede stereo ( jak které stanice). Vychytavkou je vlastní EQ. Toť asi vše. Já bych ho neměnil...
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“