Ogg flash player

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Lister
Začátečník
Začátečník

Ogg flash player

Příspěvek od Lister »

Chtěl bych si koupit flash player a podmínkou je aby uměl Ogg. Bude mi stačit pamět 512 MB. Nevím jak je to s podporou tagů pro Ogg soubory - ale snad by to mělo fungovat ne?? Dal bych přednost napajení pomocí AAA akumulátorů(1.2V) než na vnitřní akumulátor. Radio nepotřebuju, neposlouchám. Ocenil bych možnost regulace hloubek a výšek.

Padl mi do oka tenhle iRiver - jen jsem nenašel jestli má tu regulaci výšek a hloubek, nebo alespoň nějaký přednastavené křivky EQ - i když to zrovna moc nemusím.

Má někdo jiný tip - ceno kolem těch 3 tisíc je akceptovatelná, o moc víc dát nechci.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
#standa
Nováček
Nováček

Příspěvek od #standa »

Kamarad ho ma a ja se rozhoduju naprosto stejne a jako favorit mi vysel ten samy prehravac, ma kvalitni porvedeni, nastaveni zvuku je dostatek, prednastavene ekvalizery, nastaveni SRS WOW(trubass..) a taky vlastni ekvalizer, u oggu umi tagy, jenom to modre podsviceni neladi tak dobre s tou zelenou, dodavane sluchatka jsou na slusne urovni(pokud neplanujes nakup neceho lepsiho).

Pokud bys cokoliv jeste potreboval vedet, zjistim ti to pokud to bude mozne.

Me jeste celkem zaujal tenhle prehravac:
http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... -u1x-512mb
Ale nevim jak na tom bude s kvalitou, nemuzu najit recenzi.
Ale ten ma napajeni resene pomoci li-pol aku, ja radsi AAA/AA
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

To standa: a nemá doufám problém s těmi akumulátory, vím že kdysi dávno nehráli některé přehrávače na aku baterky kvůli nízkému napětí.

A nevíš kolik tak vydrží hrát?? Jestli to tak odpovídá tomu co píší na CC, i když pokud si uvědomím, že jedna baterka bude vevnitř a druhá v záloze v kapse, tak je to celkem jedno - proto hlavně chci tohle napájení.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
#standa
Nováček
Nováček

Příspěvek od #standa »

Psal jsem mu a rika ze to vyjde tak na 15hodin, ma tam 750mAh AAA
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

#standa píše:Psal jsem mu a rika ze to vyjde tak na 15hodin, ma tam 750mAh AAA
Tak to je velmi potěšující, začíná se mi ten prcek líbit čím dál víc :)
#standa
Nováček
Nováček

Příspěvek od #standa »

Me bohuzel trochu chybi to radio, ale oggu se nevzdam :-D
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

#standa píše:Me bohuzel trochu chybi to radio, ale oggu se nevzdam :-D
Mě teda vůbec :) u nás jsou chytitelné jen celorepublikové shity - Evropa, F1, Impluz takže je mi rádio na nic, kdybych bydlel třeba ve Zlíně a mohl poslouchat AZ radio, tak by mě to chybělo, ale takhle ne. Ještě jsem přemýšlel, že bych vyměnil podporu Ogg za větší pamět, v tom případě se mi hodně zalíbil tenhle SanDisk

By to bylo příjemnější při používání jako flashdisk, občas se mi stane že potřebuju přenést i větší soubory než tech 512MB.

Ale zase iRiver je asi jistota - vždycky měli dobrý sluchátka a velmi slušnou výbavu a podporu, tak nechci moc riskovat s nákupem něčeho jiného.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak můžu říct, že standa mě dost nahlodal. pořád přemýšlím, jestli se to radio třeba občas nebude hodit, ale ten iRiver asi není ve verzi s FM to je jen verze T20, která má zase jen integrovaný akumulátor a do toho se mi nechce. a žádný jiný pořád player který umí Ogg jsem nenašel. Takže do užšího výběru postoupil ten
iRiver T30 512MB
SanDisc Digital Audio Player 1GB
Emgeton E2 cult 1GB

O Emgetonu je tady toho dost a rozhodně nevypadá špatně, ale ten Sandisc tady myslím nidko nehodnotil.
Chtěl bych používat orig. sluchátka, nákup typu Porta neplánuju, já radši špunty, některé nejsou vůbec špatné, může někdo ohodnotit sluchátka těch posledních 2 playerů. Sluchátka od iRiveru jsem slyšel a patří rozhodně ke špičce v oblasti špuntíků, u těch ostatních nemám zkušenost.

Ještě mám dotaz na Standu nebo kohokiliv kde má zkušenost s tím iRiverem - jsem zjistil že starší přehrávače neuměli přehrát Ogg v bitratu menším než 100kb doufám, že tohle už u toho nového neplatí, protože to by mi byla pak podpora ogg na nic, protožě většinu mám nakodovaných do velmi nízkého bitratu kolem 64 pro úsporu místa.
#standa
Nováček
Nováček

Příspěvek od #standa »

Chces ogg a radio zaroven? cena je sice kapku vyssi ale myslim ze se to vyplati

http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... s550-512mb
3790Kč

a nebo tenhle, trochu starsi, nema 2 repraky
http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... u250-512mb
3690Kč

Ten Sandisk neber, nema adresare, vse tridi podle id3tagu coz muze byt nekdy dost nevyhodne, navic kvalita zvuku dle diskuzi neni na tak vysoke urovni jako u jinych znacek
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Ten CM-TECH vypada hodne dobre,ale jak jsem cetl tak ma prave problem s OGGy kvality -1.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Jak už jsem psal jinde, tak já už mám vybráno a objednáno. S tím iRiverem jsem si to nakonec rozmyslel - četl jsem o problémech s mass storage - které sice má řešit upgrade FW, ale proč riskovat.
Pořídil jsem 1GB Emgetona, takž je to tak jak jsem napsal - výměnou za ztátu podpory Ogg mám větší kapacitu, takže to v podstatě vyjde podobně - nějakých 15-18 hodin hudby v poslouchatelné kvalitě. Standa mě zvyklal s tím radiem, tak jsem so to trochu přebral a ujasnil si na co ho budu hlavně používat - cesty do jiných koutů republiky na školení a tak, kde nebudu mít možnost natáhnout novou hudbu, takže radio je další možnost jak se zabavit a nemusím pořád poslouchat to samé. Třeba v Práglu by se mohlo najít něco poslouchatelnýho. Doma tuner sice nevyužiju, ale tam si zase v klidu obměním repertoár :)

O zájemce o ten CM Tech - recneze, kterou jsem našel(ten starší model):
http://www.zive.cz/h/Udelatka/AR.asp?AR ... 2&CAI=2136

EDIT: Tak nakonec jsem našel i na ten novější:
http://www.stereomag.cz/read_clanek.php?id_cl=2164

Mimo jiné se tam píše i o té nepodpoře kvality -1, ale souhlasím s autorm toho článku, že je to stejně jedno, protože tohle už poslouchatelný moc není, Q0-64 se dá už snést od Q1 je to pro kapesní přehrávač už dostatečné, takže v tom bych problém neviděl.
lutor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lutor »

Pokud vim tak u iRiveru byl tenhle problem se starsima firmwarama, ja mam T30, gigovku a s mass storage no problemo...
http://www.iriver.eu.com/mtp.html?&L=0
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“