Golden fingers pro SlotA CPU

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Golden fingers pro SlotA CPU

Příspěvek od -HoNY- »

Máte někdo z dřivějška zkušenosti s taktováním SlotA CPU pomocí téhle hračky :twisted: Měl jsem možnost si tohle CPU za pakatel pořídit tak mi teď vtá hlavou co z toho dostanu.
MB: transcend TS-AKXA, K7 550MHz (podrobnisti reknu jak to blize prozkoumam )

Prosím ty co o tom nic neví, že to existovalo a pod. ať do tohoto thredu nevyjadřují svůj údiv a posthuntí si jinde
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

sry za OT ale myslis ze Golden Fingers vubec sezenes??co vim nebyla to zrovna levna sranda
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Strby píše:sry za OT ale myslis ze Golden Fingers vubec sezenes??co vim nebyla to zrovna levna sranda
toto neni ot 8-) me staci kdyz ho nekdo najde ja si ho okopiruju :)
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

lama ot: wtf iz GF?

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

to zní tajmeně, co je to Golden fingers ? :)
že by tohle ?
Obrázek
Tam na té stránce jsou různé OC moduly :lol:
Já se neudivuju a zajímá mě wocogo :) zatím bych to tipoval na měnič napětí cpu, nebo měnič latence paměti CPU, a tím dosáhnutí vyššího OC :?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

to CPU vytahnes max na 700mhz ci 750 a to je fakt max , 550 meli horsi jadra nez ty 750tky-800tky :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

sh píše:to CPU vytahnes max na 700mhz ci 750 a to je fakt max , 550 meli horsi jadra nez ty 750tky-800tky :wink:
:lol:
podle ceho soudis :lol: u tech cpu bylo limitem technologie a rikat ze jedno jadro bylo horsi a druhy lepsi je blbost, je mi jasny ze ma max 750.

Zakladni rozdily:
K7: 550 - 700??? cache na 2/3 kmitoctu
K75: 750 - 1000??? cache 1/2 kmitoctu

Já osobně žádnou zkušenost s golden fingers nemám, předpokládám že e tam mění jenom násobič, možná by mi stačilo otestovat si stabilní nastavení a nadrátovat si to na pcb od procesoru

specifikace AMD
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

podle ceho?kazdy jadro je jiny oznacenim stejny ale max OC jiny , to mas jak serie u Tbredu , ci bartonu jedna sla tak druha zase tak tady je to sami , kdybys s nema mel zkusenost tak to vis :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“