Jaky mate zkusenosti s Aerocool Turbine 3000??

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaky mate zkusenosti s Aerocool Turbine 3000??

Příspěvek od HEAD »

Zdravim chtel bych si koupit tendle pridavnej chladic.Nemate snim nekdo naky zkusenosti?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31649
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

Podivej se do Faq... Podle me asi nebude vubec slyset, pze ma jen 950ot/min.
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jo do faq sem se koukal,ale ja potrebuju vedet konkretni zkusenosti a ne jen naky cisla..
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Turbinu si docela lidi pochvaluji takze spatna si nebude.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

paci sa mi, ale problem bude asi ze ja potrebujem, aby fukala smerom, z ktoreho sa nanu pozera. takze mam asi smolu.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Lubitel píše:paci sa mi, ale problem bude asi ze ja potrebujem, aby fukala smerom, z ktoreho sa nanu pozera. takze mam asi smolu.
Tak si vetracek otoc :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hm ma sice jen 950ot/min a je tichej,ale na druhou stranu se mi zda,ze ma maly proudeni vzduchu.. :(
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Už jsem to napsal do FAQ - Moje zkušenost – velice tichý, průměrný proud vzduchu ale horší řemeslné zpracování - kvalita výlisků plastů.
Ten proud vzduchu skutečně není nějaký extra velký ale mě stačí :) .
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Palec123 píše:
Lubitel píše:paci sa mi, ale problem bude asi ze ja potrebujem, aby fukala smerom, z ktoreho sa nanu pozera. takze mam asi smolu.
Tak si vetracek otoc :)
no ty si jasny modder. nepotebujem svietiaci vetrak, ked nan mam pozerat zo zadnej strany, lebo to vizera dost blbo. to racej ciernu klasiku.
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Tady je test na Aerocool Turbine http://www.tiphardware.cz/articles.php?id=113
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Lubitel píše:
Palec123 píše: Tak si vetracek otoc :)
no ty si jasny modder. nepotebujem svietiaci vetrak, ked nan mam pozerat zo zadnej strany, lebo to vizera dost blbo. to racej ciernu klasiku.
No a co ti vadi.. Sviti z obou stran, ta kopule jde oddelat.. Nevidim zadnej problem v tom nasroubovat si vetracek naopak..
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Palec123 píše: No a co ti vadi.. Sviti z obou stran, ta kopule jde oddelat.. Nevidim zadnej problem v tom nasroubovat si vetracek naopak..
Nic mi nevadi, ale ked ho mam davat naopak, tak bude mat rovnaky efekt, ako hocicaky iny vetrak. takze nema zmysel riadit sa vyzorom, ktori je u tohto fanu super z peru, ale skor zavazi cena, hlucnost a vykon.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem si nakonecobjedanl tendle:
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K ... NOH-522013
Stoji jen 120KC a ktomu ma 2x vetsi prutok vzduchu + ma taky modry podsvyceni.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“