jaky poradny case koupit

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Iguka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iguka »

A takhle se vám nelíbí? http://www.yycase.com/yy-5604.htm

- dobrý chlazení, windtunel, cena, vzhled je subjektivní, ale mně se líbí

cena cca 1.400,- bez zdroje
3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

Iguka píše:A takhle se vám nelíbí? http://www.yycase.com/yy-5604.htm

- dobrý chlazení, windtunel, cena, vzhled je subjektivní, ale mně se líbí

cena cca 1.400,- bez zdroje
ujde to, ale YY dela i hezci, aspon sem driv od YY videl uz hezci skrinky. kde je v CR prodavaji?
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
Iguka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iguka »

3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

shánim Centurion 5 s průhlednou bočnicí, ale nikde ani vidu ani slechu
tribula
Nováček
Nováček

Příspěvek od tribula »

No tak som si predsa len objednal ten Centurion 5. Objednaval som to cez tu spomínanú pixmaniu, tak som zvedavi co mi vlastne dojde :-) Na budúci tyzden sa so svojimi pocitmi podelim.
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

tribula píše:No tak som si predsa len objednal ten Centurion 5. Objednaval som to cez tu spomínanú pixmaniu, tak som zvedavi co mi vlastne dojde :-) Na budúci tyzden sa so svojimi pocitmi podelim.
Budeš ji mít s průhlednou bočnicí??? jak dorazi tak napiš
VYPUK
Nováček
Nováček

Příspěvek od VYPUK »

CO TAKHLE COLORS IT 8015 ?? :) MÁM HO A PLNÁ SPOKOJENOST AŽ NA TO ŽE JSEM ROZDRTIL TEPLOTNÍ ČIDLO :twisted:
Cpu<<AthlonXP Barton 2600+@3400+(asi)>>Deska<<ASUS A7V880>>RAM 1024MB KiNGmaXGrafika Leadteka6600TD OVERCLOCK 366/666 origo chladič160+40gb SEAGATE HDD ATA:( Creative Sound Blaster 24bit 7.1Repro Logitech X-6202*Fan3TC 1*Primecooler HyperCool 4*Blue NEONDvd-RW+Cd-RWCase ColorsIt8015
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

VYPUK píše:CO TAKHLE COLORS IT 8015 ?? :) MÁM HO A PLNÁ SPOKOJENOST AŽ NA TO ŽE JSEM ROZDRTIL TEPLOTNÍ ČIDLO :twisted:
dej link!

CoolerMaster Centurion532 v CR nebude, dnes sem to pet resil s FOXem a ten objednal jen stary model Centurion5:-(
hasman
Začátečník
Začátečník

taky antec neni spatnej

Příspěvek od hasman »

ja mam toho centuriona 5 a jsem s nim docela spokojeny, ale abych se priznal pokoukaval jsem po tomhle antecu http://www.antec.com/ec/de/productDetai ... odID=00300
,protoze ma 2x vetraky 120mm no a na http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B ... 28-1476032 ho prodavali pred vanocema za 48 Euronu ted je skoro na 55 a recenze na nej nejsou spatny
( jen skoda ,ze jsem nemel vic penez koupil bych i toho anteca a porovnal by ho s tim centurionem )
cauky
tribula
Nováček
Nováček

Příspěvek od tribula »

No tak dnes mi konečne dorazil CM Centurin 5. Aké bolo moje potešenie keď som dal dole bočnicu a tam som objavil primontovaný windtunel :-) Predný vetrák som hneď nahradil mojím Artic cooler pro tc, zadný je dosť dobre tichý. Ale čo ma dostalo úplne najviac to je uchytenie mechaník a hdd. Najmä uchytenie hdd je geniálne, pohltilo všetky vibrácie, dokonca už ledva počujem seekovanie - je to úplne nad moje očakávania. Len jednu chybu to má... totiž zistil som že teraz je najhlasnejšou komponentou grafická karta Leadtek 6600gt agp :) Teplota cpu klesa až o 6 stupňov, takisto vga, aj systémová. hdd neviem, pretože ich mám na sata radiči. Môžem túto skriňu všetkým iba odporučiť!!!
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Mě se hrozně líbí a zamlouvá Avance Terminator, je to lastně Sharkoo silvation bez hliníkového předku. (je to z plastu). BTX, windtunnel, a další vychytávky, cena cca 2kkč :)
obywan
Začátečník
Začátečník

Sharkonn Silvation Basic

Příspěvek od obywan »

Chtel bych se zeptat ohledne Sharkonn Silvation Basic, jestli ji nekdo mate. Neni problem s delkou kabelu kdyz je deska otocena o 180*?
bzzz
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

ja ji sice nemam ale mel jsem ji v ruce. Chtelo by to zdroj s delsimy kabely.Klasicky EC tam myslim nedosahne ale zdroj od Sharkoon Mutech ten pasivni OK. Vsak si muzes zmerit potrebnou delku ne?
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

No to teda nevim jak, bych si ji snad napred musel koupit :oops:
bzzz
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

myslel jsem spis odhadem, kdyz tu desku otocis tak vidis kde je ATX konektor a odtud to zmeris pres desku nahoru az ke zdroji.
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

pokud chcete extremni mod tak doporucuju home-made case... ty jsou nejlepsi ale myslim si ze na lehkej modik se hodi TT soprano nebo tsunami... a pro opravdovy fajnsmejkry jsou ty klasicky casy na klicek :) , tam neni co zkazit...
SOLAR PRISONbude brzy
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No s tím, že opravdový high-end mezi mody jsou jen home.made case bych úplně nesouhlasil...jde dobře a možná někdy i lépe předělat i stávající case, jen to chce nápad a pořešit prostě všechno...
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

tady je jedna docela pekna novinka: http://www.coolermaster.com/index.php?L ... rion%20534

Zitra hned napisu do FOXe, jak to vypada s touto skrini, ale problem je v tom ze oni musi objednat celej kontejner (200ks?) takze proto Centurion 532 nebrali, pac me rekli ze by to lidi asi nechteli. Ale tadle skrin je uz v pohode, tak tu by dovazet mohli. Uvidime co me napisou, ale jelikoz se jedna o novinku, ta nepocitam ze by tato skrin mohla byt v CR driv jak v Breznu-Kvetnu.
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

tak ta se mi opravdu vzhledove libi

tak v nemecku uz ji maji v par shopech s cenou okolo 65-70 Euro, ale vsude dodavky do 2 tydnu

a hlavne ma vpredu i vzadu 120mm vetrak, coz je taky dobry, protoye ten vetrak 80 co je vpredu je hroznej
tribula
Nováček
Nováček

Příspěvek od tribula »

no tak ja osobne by som ju nechcel z jedného prostého dôvodu. A to spôsob uchyteni hdd, resp. koša na hdd. Ten sa iba nastrčí a je uchytený iba na vrchnej strane. Spodok koša je voľne zavesený nad podlahou. Mal som presne takýto systém na mojej starej eurocase a tam mi to robilo poriadny kravál.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“