http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=56135
sosej z ATI
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Tak dalsia zahada, preco sa moje nehadaju?sh píše:jak jsem psal ve vedlejsim threadu, ceka se kdo driv to vyresi NV se hada se Saphirem a tak kazdej ceka.. , obecne ma nova varka prijit za 2 tydny

mas stesti, jednoduchy , me to taky nedelalo, pak prisla dalsi varka a ejhle problem na svet..Edgarius píše:Tak dalsia zahada, preco sa moje nehadaju?sh píše:jak jsem psal ve vedlejsim threadu, ceka se kdo driv to vyresi NV se hada se Saphirem a tak kazdej ceka.. , obecne ma nova varka prijit za 2 tydny

[10:54]sh: jinak nevite neco o problemech rady x1xxx s NF4? dost lidi mi pise problemy s nekompatiblitou
[10:56] Lukas: to uz je spis dotaz na technickou podporu. Podle konzutace s jejim sefem je to v tuto chvili problem. cekame, kdo zareaguje driv, jestli vyrobce chipsetu, nebo grafiky.
[10:57] sh: jasny zatim se serie nijak nezmenila co
[10:57] Lukas: nee:(

mozem sa spytat kde presne to najdem? Hladam, ale zatial nic.Funda píše:na disk. fóru Sapphiru se věnujou především tuhnutí X1300/1600 s deskama od Asusu. Tam se zdá, že to při přechodu do 3D tuhne naprosto pravidelně.

[9:26]sh:dobrej nevite jak se situace zmenila?
[9:27] Lukas: dostali jsme oficilani informaci o dodavce novych verzi X1600, ktera by mela prijit koncem ledna ci zacatkem unora, co bylo duvodem nekompatibility vsak zatim nevim
[9:27] sh: super zatim moc diky, zkuste to kdyztak zjistit dekuji