Dnes jsem si koupil nový sluchátka s mikrofonem. sluchátka mě fungují v pohodě ale mikrofon pořád nemůžu rozchodit. zapojil jsem ho do té růžové zdířky ale pořád nic. Budu rád za každou vaší radu.
//TomV : přejmenováno.
Nefunkční mikrofon
Moderátor: CageJ
- lorek
- Nováček

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prvním krokem k pomoci je nepojmenovávat thread jako pitomec.
"Potřebuju pomoc" opravdu na první pohled každému řekne, že máš problém s mikrofonem. 
Dále : Co máš za zvukovku ? Máš mikrofon navolenej jako zdroj zvuku k reprodukci (záznam bys neslyšel) ? Jen na otestování, v praxi tu reprodukci samozřejmě zase vypneš. Mrkni taky, jestli zvukovka podporuje digitální zesílení signálu z mikrofonního vstupu. Obzvláště levnější typy mikrofonů mívají problémy s výstupní úrovní (a levnější typy zvukovek zase se vstupní citlivostí
). Když nic nepůjde, tak snad jen vyzkoušet s tvým PC jiný mikrofon a ty sluchátka s mikrofonem vyzkoušet jinde.
Dále : Co máš za zvukovku ? Máš mikrofon navolenej jako zdroj zvuku k reprodukci (záznam bys neslyšel) ? Jen na otestování, v praxi tu reprodukci samozřejmě zase vypneš. Mrkni taky, jestli zvukovka podporuje digitální zesílení signálu z mikrofonního vstupu. Obzvláště levnější typy mikrofonů mívají problémy s výstupní úrovní (a levnější typy zvukovek zase se vstupní citlivostí
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- lorek
- Nováček

-
- Edgarius
- Nováček

Neviem, co mas za zvukovku, ale na niektorych je ruzova (mic) zdierka In/Out, podla toho ako si to najumproval, resp. nastavil. Kodek je 6ch ale ma len tri zdierky LineOutFront, LineIn/LineutRear, Mic/SW+C.
//TomV : jo vidíš, to je pravda, to mě nenapadlo. Zkontrolovat, jestli je mód zvukovky nastavený na stereo.
//TomV : jo vidíš, to je pravda, to mě nenapadlo. Zkontrolovat, jestli je mód zvukovky nastavený na stereo.
AMD S2800+, MSI K8N NEO3, 2x512MB Apacer CL2.5, ATI X1300 256MB, SB Live!, 350W 19A/12V, Asus CDRW, Toshiba DVDROM, 17" Benq 8ms.