Nefunkční mikrofon

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
lorek
Nováček
Nováček

Nefunkční mikrofon

Příspěvek od lorek »

Dnes jsem si koupil nový sluchátka s mikrofonem. sluchátka mě fungují v pohodě ale mikrofon pořád nemůžu rozchodit. zapojil jsem ho do té růžové zdířky ale pořád nic. Budu rád za každou vaší radu.

//TomV : přejmenováno.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Prvním krokem k pomoci je nepojmenovávat thread jako pitomec. :roll: "Potřebuju pomoc" opravdu na první pohled každému řekne, že máš problém s mikrofonem. :roll:

Dále : Co máš za zvukovku ? Máš mikrofon navolenej jako zdroj zvuku k reprodukci (záznam bys neslyšel) ? Jen na otestování, v praxi tu reprodukci samozřejmě zase vypneš. Mrkni taky, jestli zvukovka podporuje digitální zesílení signálu z mikrofonního vstupu. Obzvláště levnější typy mikrofonů mívají problémy s výstupní úrovní (a levnější typy zvukovek zase se vstupní citlivostí :roll:). Když nic nepůjde, tak snad jen vyzkoušet s tvým PC jiný mikrofon a ty sluchátka s mikrofonem vyzkoušet jinde.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
lorek
Nováček
Nováček

Příspěvek od lorek »

Mám integrovanou zvukovou kartu. Ten headset stál asi 1000Kč takže by to neměl být žádný kšunt.
Edgarius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Edgarius »

Neviem, co mas za zvukovku, ale na niektorych je ruzova (mic) zdierka In/Out, podla toho ako si to najumproval, resp. nastavil. Kodek je 6ch ale ma len tri zdierky LineOutFront, LineIn/LineutRear, Mic/SW+C.

//TomV : jo vidíš, to je pravda, to mě nenapadlo. Zkontrolovat, jestli je mód zvukovky nastavený na stereo.
AMD S2800+, MSI K8N NEO3, 2x512MB Apacer CL2.5, ATI X1300 256MB, SB Live!, 350W 19A/12V, Asus CDRW, Toshiba DVDROM, 17" Benq 8ms.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“