SB LIVE! 24bit

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

SB LIVE! 24bit

Příspěvek od h4__ »

ahoj,mam tuto zvukovou kartu a trapi me,ze je to lowend :X,zajima me,jestli,kdybych si koupil Audigy 4OEM,jestli to bude mit vyznam,nebo jestli se mi zvysi vykon a tak.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

No tak to bysis fakt pomoh... :roll: Jestli chceš hi-end pro hry, zapomeň na Audigy a kup si X-Fi. Jestli chceš hi-end pro muziku, tak zapomeň na Creative a kup si třeba Terratec.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

mno nejde mi o zvuk az tak,ale hlavne o to,jestli kdyz tam necham to co mam,jestli mi zvuk ani z zacti nepocita CPU nebo jestli to nespomaluje system (nemam penize koupit si x-fi,tehle PC me stal cely moje celozivotni prasatko)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Zvláštní, a já si při pohledu na tvojí sestavu říkal, že 3000 za X-Fi by tě položit nemělo. :) Nicméně pokud nemáš peníze na X-Fi, tak bych na tvém místě počkal, než je mít budeš. Kupovat dneska do takhle nabušený sestavy Audigy je pitomost. To bysis fakt moc nepomohl...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

tak dik za radu:) popremyslim
Edgarius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Edgarius »

Zavisi to este od toho, aku ma h4 audio sustavu. Podla mna je blbost kupovat si X-Fi, ked k nemu zapojis PCbednicky, sluchatka za 500Sk alebo "hyper-mega-turbo-max" 5.1zostavu s rozmermi SW20*20*20 a satelitmi 5*5 (neratajuc do toho Bose). Ja mam stareho SBLive!, k tomu Kenwood KRF-V7010 (5*100W/4ohm) a home-made stlpovky (5*70+30W) bez SW a myslim si, ze to v pohode na kino a hry staci. Ak si chcem vypocut nejaku hudbu, nebudem to predsa tahat cez zvukovku a davat tomu rozne efekty.
No tak to bysis fakt pomoh... Jestli chceš hi-end pro hry, zapomeň na Audigy a kup si X-Fi. Jestli chceš hi-end pro muziku, tak zapomeň na Creative a kup si třeba Terratec.
Zvláštní, a já si při pohledu na tvojí sestavu říkal, že 3000 za X-Fi by tě položit nemělo. Nicméně pokud nemáš peníze na X-Fi, tak bych na tvém místě počkal, než je mít budeš. Kupovat dneska do takhle nabušený sestavy Audigy je pitomost. To bysis fakt moc nepomohl...
S tymto s TomV uplne suhlasim. Radsej vydrz s Live!, kym nenasetris. Prechod na Audigy je zbytocny.
AMD S2800+, MSI K8N NEO3, 2x512MB Apacer CL2.5, ATI X1300 256MB, SB Live!, 350W 19A/12V, Asus CDRW, Toshiba DVDROM, 17" Benq 8ms.
Eros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eros »

moj nazor je ze na bezne veci ako su hry a vypocut si nejaku muziku na pc uplne staci aj ta zvukovka co mas ja mam sb live player a som spokojny
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“