tento notas je z USA, oficialni servis jej odmita vzit do opravy. Problem je tezce lokalizovatelny. Pri hrani her (strategie) proste po 3 letech provozu vytuhl a nenajel system vubec, vypadalo to na HDD. Jenze ten se po reinstalaci OS opet normalne rozchodil. Nic se neztratilo. Po cca tydnu opet krach a to pri scanu antivirem. Mel jsem za to ze mozna je znicena jen MBR tabulka, ale ono nic. Najednou neslo ani nabootovat z CD. Proste cd hrabalo ale ani tuk akce. Po vychladnuti notas normalne najel. Bez reinstalace proste jakoby nic. Po 4 hodinach provozu opet pri anitivir scanu hotovo. Posledni pokus reinstal win s formatem celeho HDD a sup ho zase havarie nelze nagformatovat.
Co s nim je? vypada to na HDD, jen me zarazelo to ze nejaky cas neslo ani nic nabootovat. Ma nekdo moznost to otestovat, pripadne zkusit jiny HDD a nebo RAM nez se rozhodnu koupit novy HDD, aby to nebylo neco na desce a nebo v procaku.
pomoc s note bookem HP zx5000
Moderátor: Don
- ales4
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
pomoc s note bookem HP zx5000
amd 2600, GF5900, 512MB,
OFP, devil's advokate,
OFP, devil's advokate,
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Ano vypadá to na hardisk.Podobné chování je řešil u známého na stol.pc
Pak začalo blbnout ještě více děllao více věcí.nakonec.reklamace disku,zakl.desky a po celkovém hroucení celého c už šlape jak má.
Zkontroluj disk hd tune erro test,dále kontroluj teplotu jestly nepřehřívá.Jestly nevydává divné zvuky apod.
Pak sosni sw od výrobce od značky co máš disk a prověř to celé kompletním testem od tesetm disků od výrobce.tím snad zjistíš o co go.Jestly o disk nebo o něco trošku jiého.
Jinak sám jsem ty testy kdysi hledal v pohodě jsem je našel na Seagate,IBM/Hitachi,WD.
Na disky Toshiba A Maxtor nevím zda jsou.Ty jsem nehledal.
Hledej na netu nebo tady na foru už se o tom snad kdysi psalo.
Na Seagate se to tuším že jmenovalo:Seagate tools.Fakt už nevím ten název.Mrkni a hledej najdeš to.
Pak začalo blbnout ještě více děllao více věcí.nakonec.reklamace disku,zakl.desky a po celkovém hroucení celého c už šlape jak má.
Zkontroluj disk hd tune erro test,dále kontroluj teplotu jestly nepřehřívá.Jestly nevydává divné zvuky apod.
Pak sosni sw od výrobce od značky co máš disk a prověř to celé kompletním testem od tesetm disků od výrobce.tím snad zjistíš o co go.Jestly o disk nebo o něco trošku jiého.
Jinak sám jsem ty testy kdysi hledal v pohodě jsem je našel na Seagate,IBM/Hitachi,WD.
Na disky Toshiba A Maxtor nevím zda jsou.Ty jsem nehledal.
Hledej na netu nebo tady na foru už se o tom snad kdysi psalo.
Na Seagate se to tuším že jmenovalo:Seagate tools.Fakt už nevím ten název.Mrkni a hledej najdeš to.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- ales4
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jj vyzkousel jsem nechat nabootovany disk na Live mandraku a bezelo to cele hodiny bez problemu.
Ale pri instalaci systemu to opet spadlo. V pondeli to jede do brana do att servisu, byli ochotni a zkusi to pripqdne vymenit.
Snad to pomuze.
diky za zkusenost
Ale pri instalaci systemu to opet spadlo. V pondeli to jede do brana do att servisu, byli ochotni a zkusi to pripqdne vymenit.
Snad to pomuze.
diky za zkusenost
amd 2600, GF5900, 512MB,
OFP, devil's advokate,
OFP, devil's advokate,
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ales4
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Petsa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
mam taky HPcko z USA a po roce a pul mi dela podobne veci.. restartuje se mi, nabiha az na po3, pak mu hrabne a jede normalne cely den
dej jsem vedet co ti rekli v servisu... cim to mohlo byt.. ja vymnenil disk, ram a nic stale stejny problemy
dej jsem vedet co ti rekli v servisu... cim to mohlo byt.. ja vymnenil disk, ram a nic stale stejny problemy
CPU: Opteron 144, MB:Epox 9NPA Ultra, RAM PQI 2x256 CL2,5 VGA: Saphire X800GTO, HDD:WD 160GB 7200ot/8MB PATA, DVD-RW: koupim, Monitor:LiteOn 17"
NTB: Fujitsu-Siemens ultra E6570 PIII 750MHz, 256RAM, 14,2" LCD, 20GB disk, ATI XRage 16MB, Baterka 2h
NTB: Fujitsu-Siemens ultra E6570 PIII 750MHz, 256RAM, 14,2" LCD, 20GB disk, ATI XRage 16MB, Baterka 2h