"Externi" antena pro integrovanou wifi
- Aran
- Nováček

-
"Externi" antena pro integrovanou wifi
Ahoj
Nevite o nejakym navodu jak pripojit k integrovane WiFi (v notebooku) jinou antenu. Jede mi hlaven o prizpusoveni. Jinak to jsou dva draty :O)
Mate s tim nekdo nejakou zkusenost.
Dik
Nevite o nejakym navodu jak pripojit k integrovane WiFi (v notebooku) jinou antenu. Jede mi hlaven o prizpusoveni. Jinak to jsou dva draty :O)
Mate s tim nekdo nejakou zkusenost.
Dik
- Enttee
- Nováček

- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
re
zkus ten nout otevrit vyvrtat do nej ze strany diru a do ni dat jack konektor a na ten pripojit tu externi antenu jinak jestli to ma vystup tak neni co resit
nekamenujte me je to ciste teoreticke reseni
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Osobně bych to radši nechal bez anténky a nevrtal do toho (není-li vyvedená) Případně si sehnat nějakou pcmcia kartu...klikavec píše:zkus ten nout otevrit vyvrtat do nej ze strany diru a do ni dat jack konektor a na ten pripojit tu externi antenu jinak jestli to ma vystup tak neni co resit
PS: Nevím nevím, jak by se wifině líbil jack
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Oneeye_IO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co jsem viděl tak notebooky mají tu anténu integrovanou v LCD takze by ses musel hrabat kdoví kde a imho je to na nic. Je lepší koupit nějakou vyladěnou do pcmcia a je po problému.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: re
No tak jack by byl v tomto případě prasárna největšího kalibru.klikavec píše:zkus ten nout otevrit vyvrtat do nej ze strany diru a do ni dat jack konektor a na ten pripojit tu externi antenu jinak jestli to ma vystup tak neni co resit
Osobně souhlasím s ostatníma - než se vrtat v notebooku, tak je lepší si zcela bez rizika koupit nějakou WiFinu do PCMCIA, nebo USB.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Aran
- Nováček

-
antena
* jakym konektorem to pripojit neresim (tohle se da i pripajet :o)
par obrazku je na http://home.pef.zcu.cz/PRAUSEP/p1.jpg a http://home.pef.zcu.cz/PRAUSEP/p2.jpg (draty k antene tam si nebudou videt (prava strana pod LCD)
* jen me zajima jestli ma interni antena stejnou impedanci jako exteri
* Chci si vyzkouset co umi smerovy anteny. a prijde mi zbytecny si poricovat dasli sitovku do kompu. (to ten sroubovak mi je milejsi;)
par obrazku je na http://home.pef.zcu.cz/PRAUSEP/p1.jpg a http://home.pef.zcu.cz/PRAUSEP/p2.jpg (draty k antene tam si nebudou videt (prava strana pod LCD)
* jen me zajima jestli ma interni antena stejnou impedanci jako exteri
* Chci si vyzkouset co umi smerovy anteny. a prijde mi zbytecny si poricovat dasli sitovku do kompu. (to ten sroubovak mi je milejsi;)
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: antena
Koukám, že se s tím neserešAran píše:...
par obrazku ... (to ten sroubovak mi je milejsi;)
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Aran
- Nováček

-
Re: antena
To vis par mesicu jsem je "u pasu" daval dohromady. Sice jiny ale taky notebooky.