"Externi" antena pro integrovanou wifi

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Aran
Nováček
Nováček

"Externi" antena pro integrovanou wifi

Příspěvek od Aran »

Ahoj
Nevite o nejakym navodu jak pripojit k integrovane WiFi (v notebooku) jinou antenu. Jede mi hlaven o prizpusoveni. Jinak to jsou dva draty :O)

Mate s tim nekdo nejakou zkusenost.

Dik
Enttee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Enttee »

No, neměl by to být problém, pokud je výstup. Jestli ne, tak to bude víc "akční". Napiš bližší info.
P4 Press 3@3,4Ghz; 2x1Gb Corsair CL2 DDR1, MSI 4200Ti 8x 310/610 ; Mozno i hdd, :)
Ibm T60 1400x1050
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od myshob »

zkus ten nout otevrit vyvrtat do nej ze strany diru a do ni dat jack konektor a na ten pripojit tu externi antenu jinak jestli to ma vystup tak neni co resit
nekamenujte me je to ciste teoreticke reseni
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Trinom »

klikavec píše:zkus ten nout otevrit vyvrtat do nej ze strany diru a do ni dat jack konektor a na ten pripojit tu externi antenu jinak jestli to ma vystup tak neni co resit
nekamenujte me je to ciste teoreticke reseni
Osobně bych to radši nechal bez anténky a nevrtal do toho (není-li vyvedená) Případně si sehnat nějakou pcmcia kartu...

PS: Nevím nevím, jak by se wifině líbil jack
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Co jsem viděl tak notebooky mají tu anténu integrovanou v LCD takze by ses musel hrabat kdoví kde a imho je to na nic. Je lepší koupit nějakou vyladěnou do pcmcia a je po problému.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od TomV »

klikavec píše:zkus ten nout otevrit vyvrtat do nej ze strany diru a do ni dat jack konektor a na ten pripojit tu externi antenu jinak jestli to ma vystup tak neni co resit
No tak jack by byl v tomto případě prasárna největšího kalibru. :stupid: Když už, tak RSMA.

Osobně souhlasím s ostatníma - než se vrtat v notebooku, tak je lepší si zcela bez rizika koupit nějakou WiFinu do PCMCIA, nebo USB.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od myshob »

ok ok taky bych si radsi koupil pcmcia ale na co vubec tu antenu potrebujes vyvest ven?
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
Aran
Nováček
Nováček

antena

Příspěvek od Aran »

* jakym konektorem to pripojit neresim (tohle se da i pripajet :o)
par obrazku je na http://home.pef.zcu.cz/PRAUSEP/p1.jpg a http://home.pef.zcu.cz/PRAUSEP/p2.jpg (draty k antene tam si nebudou videt (prava strana pod LCD)

* jen me zajima jestli ma interni antena stejnou impedanci jako exteri

* Chci si vyzkouset co umi smerovy anteny. a prijde mi zbytecny si poricovat dasli sitovku do kompu. (to ten sroubovak mi je milejsi;)
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: antena

Příspěvek od Trinom »

Aran píše:...
par obrazku ... (to ten sroubovak mi je milejsi;)
Koukám, že se s tím nesereš 8-)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Aran
Nováček
Nováček

Re: antena

Příspěvek od Aran »

To vis par mesicu jsem je "u pasu" daval dohromady. Sice jiny ale taky notebooky.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“