na realistic ne? já to teda dohrál na normal a víc jsem nezkoušel...Dzin píše:Známe kluka co ji hral rok co?Sentenced píše:Tohleto je opravdu vyjimka a od dob Dooma a Quake (prvních dílů) opravdu nepamatuju, že bych neco dohral tolikrat ... Pravda, u Q1 stačila na dohraní "chvilka", u FC človek vydrží aspon celej víkend. Ta hra je proste dobrá.![]()
![]()
Mimochodem min. tyden dohral a prej to dá znova:)
Me se tato hra libila hlavne pro to že sem si dycky našel svuj zpusob splnení mise a nemusel jit tudy jak to jeden pan programator myslel a jinej zpusob zavrhl...
Far Cry
Moderátor: Baneshee
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- Dawe111
- Červená karta

-
Sentenced píše:Přes vejkend jsem dal tuhle hru tušim po 6tý (nebo uz jsem to hral 7x) a znova me dost bavila... Nevim jak to FC dokázal, ale je to rozhodne FPS, kterou jsem hral nejvickrat. Vetšinu hraju jednou maximalně dvakrát...
Doufam, ze je v přípravě druhej díl, víc jak 10x tu jedničku nedám
Zkus si na oddíl hodit Windows64 a bude se ti to hrát ještě lépe, prostě úžasná nádhera a je to vážně, něco, jako super detaily..
- Dawe111
- Červená karta

-
Hmm, mi to HDR moc nesedí, je to takové přeplácané..spíše ve verzi 64bit, je to pěkné..radekhulan píše:Je dostupnej FarCry patch 1.40 (PRERELEASE!), který zapíná HDR+FSAA (a to včetně NVIDIA karet, na mém SLI to jede v pohodě HDR+FSAA na 1600x1200):
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1293
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co jsem videl screeny ze 64bit verze, tak mi to přislo celkem stejný, za instalaci všeho okolo mi to nestojí .... ale je možný, že to v pohybu vypadá uplne jinak než ze shotů.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Wuuduu
- Středně pokročilý

ved to aj je rovnake, akurat detailnejsie textury a dohlad...
FarCry som hral uz davno, takze teraz, ked spustim 64bit verziu, neviem presne urcit rozdiel...
FarCry som hral uz davno, takze teraz, ked spustim 64bit verziu, neviem presne urcit rozdiel...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem po x-tý prošel tuhle nádheru a ta poslední mise je opravdu maso
Hral jsem to ted na dost vysokou obtížnost, ale ten zaver je nad moje síly.
Nedá se využít "podvůdku" že se otevřou dveře a postrili všichni z dálky, okamžite po mačknutí otvíraní je slyšet ze po vás jdou a taky vás dostanou
Vetšinou ... Nemam rád tyhle přestřeleny zavery FPS her.
Nedá se využít "podvůdku" že se otevřou dveře a postrili všichni z dálky, okamžite po mačknutí otvíraní je slyšet ze po vás jdou a taky vás dostanou
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Swat
- Mírně pokročilý

Datadisk k Far Cry nevyšel a zatím jsem nikde nečetl,že by se nějaký chystal.Na konec roku Crytek chystá zbrusu novou hru s názvem Crysis.Co jsem viděl screeny tak prostředí podobný FC,ale jinak příběh a zpracování úplně jiný.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ahoj všeci,tato hra mě totálně dostala hned jak vyšla,dohrál jsem ji už 4* (poprvé hned jak vyšla na medium detaily s GF ti4200)a klidně mohu znova,což se třeba o hl2 říci nedá. Ta grafika pokud je na nej detaily+vyhlazování je i dnes vynikající.
Pokud tedy chcete a nevíte o tom tak na jednom webu (tg) je hlasování o nejlepší fps hře jak za minulý rok ale hlavně i za předminulý,tato hra si zasouží body. Mimochodem nejvíc se mi líbí level boat.
Pokud tedy chcete a nevíte o tom tak na jednom webu (tg) je hlasování o nejlepší fps hře jak za minulý rok ale hlavně i za předminulý,tato hra si zasouží body. Mimochodem nejvíc se mi líbí level boat.
- rominho
- Začátečník

-
neviem ci sa to vola polygony, ale pri hrani hry sa mi zobrazuje castokrat zem na cierna , akoby tam nic nebolo, namiesto travy a podobne. zistil som, ze po vypnuti shadow to ide v pohode, ale zase hned v treningu na lodi napriklad sa mi steny zobrazuju zvlastnymi az moc vyraznymi farbami, co sa mi zda ako chyba. hrat sa to da, ale je to zvlastne.
mam geforce 6600gt. skusal som aj nove drivere a nic. patche mi nejdu nainstalova. ked dam najst adresar a kliknem dalej, tak nic nerobi. nemam original. je to stahovane z netu
mam geforce 6600gt. skusal som aj nove drivere a nic. patche mi nejdu nainstalova. ked dam najst adresar a kliknem dalej, tak nic nerobi. nemam original. je to stahovane z netu
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Isghole
- Začátečník

-
zrovna dneska jsem na org koukal v Albertu, ale ... v jinym clanku o FarCry mi jeden uzivatel pripomnel neprijemnoust dnesni doby a to piratstvi. (chtel si koupit org kvuli cislu na net hrani a zjistil, ze je cislo uz pouzivano), tak jsem si to rozmyslel.
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- Dr.Evil
- Začátečník

Jak si to zjistil jeste v obchode? Ja si to koupil uz driv ve FotolabuIsghole píše:ze je cislo uz pouzivano
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Isghole
- Začátečník

-
2Dr.Evil: ja ne, to zjistil ten dotycny, co to psal. Nevim, jak se ziska cislo u FarCry pro hrani po netu.
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- Dr.Evil
- Začátečník

Holt sem dneska pomalejsi,uz me to doslo. To ja byl tak aktivni ze sem bombardoval mailem jak distributora, tak Schovance z x-zone, ze me pak prisli dva cd-key na Far Cry. Zkousel sem jen jedno a to fungovalo bez problemu, tak mam druhy do zasoby
Ps: Kecal sem s tim fotolabem, koupil sem to na x-zone pac se me nechtelo cekat nez to budou mit u nas.
Ps: Kecal sem s tim fotolabem, koupil sem to na x-zone pac se me nechtelo cekat nez to budou mit u nas.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Inferno
- Začátečník

Mozna se to tu resilo ale chci se zeptat.Nevite v cem muze byt problem ze mam nastaveno ozvuceni 5.1 a kdyz spustim hru tak reklamy a celej zacatek s intrem jede na vsech repracich ale jakmile se dostanu do hry a nebo sem v zakladnim menu tak zvuk jede jen stereo pritom 5.1 zvuk mam nastaven jak na zvukovce tak i ve hre.Nevite nekdo co s tim?Ale poprve hned po nainstalovani a nahrani patche 1.32 zvuk hral ze vsech repro a az po skonceni a naslednem nahrani se zzvuk pokazil jak sem vyse jiz uved.
- Isghole
- Začátečník

-
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no mi dělal spíš větší problém tam dál, jak máš vykillit ty lidské lamy před tím definitivním trapně lehkým koncemSentenced píše:No tak jsem po x-tý prošel tuhle nádheru a ta poslední mise je opravdu masoHral jsem to ted na dost vysokou obtížnost, ale ten zaver je nad moje síly.
Nedá se využít "podvůdku" že se otevřou dveře a postrili všichni z dálky, okamžite po mačknutí otvíraní je slyšet ze po vás jdou a taky vás dostanouVetšinou ... Nemam rád tyhle přestřeleny zavery FPS her.
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus