poskodeny archiv?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
mis-co
Začátečník
Začátečník

poskodeny archiv?

Příspěvek od mis-co »

jeden znamy mi priniesom nejake firemne data, zapakovane v rar...problem je v tom ze to ma este aj zaheslovane a heslo zabudol (asi)
Ked dam extrahovat tak si vypyta heslo, heslo zadam a zacne extrahovat, a pri 99% sa to zasekne a vyhodi chybu(neviem aku lebo sa zasekne vsetko a nezobrazi ju). Neviem ci je zle heslo alebo je len pokazeny jeden z archivov. Neviete akyym softwarom by som to mohol opravit??dik...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: poskodeny archiv?

Příspěvek od Shit »

mis-co píše:jeden znamy mi priniesom nejake firemne data, zapakovane v rar...problem je v tom ze to ma este aj zaheslovane a heslo zabudol (asi)...
Heslo..... No nevím, ale moc legální se mně to nezdá. :sad: Zvláštní shoda náhod....firemní data, heslo, zapomněl..... :wink:
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

pokud neznas heslo, tak ten archiv nerozbalis. extrahovat zacne, ale samozrejme se to nevybali, protoze heslo, ktere zadavas je chybne. to je normalka, ze to zacne extrahovat. i kdyby jsi pouzil ruzne password crackery, tak neverim tomu, ze se ti to podari prolomit (pokud teda znamy neni nouma a nedava heslo typu 123).
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“