formát
- Caban
-
formát
Mám problém, chci formátovat disk a ono mi to píše, že probíhá ještě jiný proces. Co s tím? Jak ten proces ukončím?
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: formát
Krom toho, že to patří do sekce Pevné disky a řadiče...Caban píše:Mám problém, chci formátovat disk a ono mi to píše, že probíhá ještě jiný proces. Co s tím? Jak ten proces ukončím?
Mám akutní pocit, že se snažíš formátovat systémový oddíl, tedy disk, na kterém máž Windowsy, není-liž pravda? Pokud ano, mám pro tebe špatnou zprávu - takhle to nejde
Pokud se mýlím, šup sem s vysvětlením...
Burn in hell.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Špatna sekce jak bylo řečeno!!!Caban píše:Mám problém, chci formátovat disk a ono mi to píše, že probíhá ještě jiný proces. Co s tím? Jak ten proces ukončím?
Naformatuj z instalCD pri booovaní. POkud je to systemovy oddíl.Pokud ne tak beží asi nejaky rezident na tom jinem oddíle nebo disku, jako antivir apod.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Předem bych tě měl zřejmě upozornit, že tím příjdeš o veškerá data včetně operačního systému.
Chceš formátovat disk, na kterém běží Windows, tak se jim nediv, že se nechtějí nechat smazat, když běží. Jak psal Dzin, vem instalační CD (předpokládám WXP) a až budeš vybírat Partition, na kterou chceš instalovat, jedna z těch voleb kolem umožňuje formátování. NTFS, rychle
Pokud ti to formát nenabízí, je třeba odebrat primární oddíl a hned ho tím zase vytvořit, ale to už není tak legrační jako formát.
Chceš formátovat disk, na kterém běží Windows, tak se jim nediv, že se nechtějí nechat smazat, když běží. Jak psal Dzin, vem instalační CD (předpokládám WXP) a až budeš vybírat Partition, na kterou chceš instalovat, jedna z těch voleb kolem umožňuje formátování. NTFS, rychle
Pokud ti to formát nenabízí, je třeba odebrat primární oddíl a hned ho tím zase vytvořit, ale to už není tak legrační jako formát.
Burn in hell.