formát

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Caban

formát

Příspěvek od Caban »

Mám problém, chci formátovat disk a ono mi to píše, že probíhá ještě jiný proces. Co s tím? Jak ten proces ukončím?
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: formát

Příspěvek od Teuzz »

Caban píše:Mám problém, chci formátovat disk a ono mi to píše, že probíhá ještě jiný proces. Co s tím? Jak ten proces ukončím?
Krom toho, že to patří do sekce Pevné disky a řadiče...

Mám akutní pocit, že se snažíš formátovat systémový oddíl, tedy disk, na kterém máž Windowsy, není-liž pravda? Pokud ano, mám pro tebe špatnou zprávu - takhle to nejde :roll:

Pokud se mýlím, šup sem s vysvětlením...
Burn in hell.
Caban

Příspěvek od Caban »

Máš pravdu. Co ale teď s tím? Jak to zformátovat? POradíš?
Caban

Příspěvek od Caban »

Jsem na to trochu dost levej...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Caban píše:Mám problém, chci formátovat disk a ono mi to píše, že probíhá ještě jiný proces. Co s tím? Jak ten proces ukončím?
Špatna sekce jak bylo řečeno!!!
Naformatuj z instalCD pri booovaní. POkud je to systemovy oddíl.Pokud ne tak beží asi nejaky rezident na tom jinem oddíle nebo disku, jako antivir apod.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Předem bych tě měl zřejmě upozornit, že tím příjdeš o veškerá data včetně operačního systému.

Chceš formátovat disk, na kterém běží Windows, tak se jim nediv, že se nechtějí nechat smazat, když běží. Jak psal Dzin, vem instalační CD (předpokládám WXP) a až budeš vybírat Partition, na kterou chceš instalovat, jedna z těch voleb kolem umožňuje formátování. NTFS, rychle ;)

Pokud ti to formát nenabízí, je třeba odebrat primární oddíl a hned ho tím zase vytvořit, ale to už není tak legrační jako formát.
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“