POloviční rychlost

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
gamb!t
Začátečník
Začátečník

POloviční rychlost

Příspěvek od gamb!t »

Mam Chello classic (tzn. cca 2Mbit/s) a po preinstalovani windows (XP) mi net jede sotva polovicni rychlosti, kolem 780 kbit/s jiz vice nez mesic a nijak se to nelepsi. stahuju slabych 110 KB/s. Nevite cim to muze byt? nemuze to ovlivnit delka kabelu vedouciho z modemu do PC? Ten muj meri pres 20m :) Vazne nevim, kde je problem, a nevim jestli ma cenu volat na UPC. THX
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

delká kabelu není problém, pokud máš možnost zkusit jinou mašinu nebo čistou instalaci woken vyloučíš problém na své straně a pak už bych UPC volal
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gamb!t »

AHA... tak sem zkusil vypnout firewall (sunbelt kerio personal firewall) a zmerit rychlost na www.dsl.cz -> namerilo mi to 2 mbit. Potom sem ho zapnul a zkusil znova -> 780 kbit...
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

gamb!t píše:AHA... tak sem zkusil vypnout firewall (sunbelt kerio personal firewall) a zmerit rychlost na www.dsl.cz -> namerilo mi to 2 mbit. Potom sem ho zapnul a zkusil znova -> 780 kbit...
a naco teda pouzivate take blbosti ako SW firewall ?? ja zadny nepouzivam a nemam problemy
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
messy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messy »

gamb!t píše:AHA... tak sem zkusil vypnout firewall (sunbelt kerio personal firewall) a zmerit rychlost na www.dsl.cz -> namerilo mi to 2 mbit. Potom sem ho zapnul a zkusil znova -> 780 kbit...
To robilo Kerio aj mne. Myslim ze stacilo vypnut zakazat serverum trasovani pohybu...
CPU: Athlon X2 4200+ MB: Asus M2A-VM VGA: Asus 7300gt RAM: 2*1024 A-Data 800DDR2 HDD: Samsung 250GB;
NB Acer Aspire 5024 WLMi
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gamb!t »

Tak sem to vypnul ale nepomaha to... nejakej jinej navrh? Ja ze sem na kerio zvyklej a sem s nim spokojenej.
messy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messy »

Este som vypol povolit filtrovanie obsahu www a myslim ze aj blokovanie vsetkych skriptov. Vypni vsetko a potom to postupne zapinaj. Malo by to pomoct.
//chyby :oops:
Naposledy upravil(a) messy dne ned 22. led 2006, 18:01, celkem upraveno 1 x.
CPU: Athlon X2 4200+ MB: Asus M2A-VM VGA: Asus 7300gt RAM: 2*1024 A-Data 800DDR2 HDD: Samsung 250GB;
NB Acer Aspire 5024 WLMi
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gamb!t »

Tak to nechapu.. povypinal sem vsechno co si napsal a jelo to v poradku plnou rychlosti. Pak sem to zacal postupne zapinat az sem zapl vsechno co sem predtim vypl, takze to je v puvodnim stavu a jede to porad v pohode :) To mi nejak nejde do hlavy.. Kazdopadne moc diky...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“