Ping vs. přerušení
Moderátor: Don
- Smeli
- Začátečník

-
Ping vs. přerušení
Mám takový problém, doma mám net (WiFi), rychlost je někde okolo 256 a v posledních dnech se mi strašně zvětšují pingy... při testování na www.eri.cz mi hlásí odezvu do 50ms a přerušení stahování od 2000ms po 27000ms
Celkem mě to sere, jelikož mi provider pořád vykládá, že je chyba u mě. Ovšem kde?

- honny
- Středně pokročilý

Zkus restartovat router/AP (vytahnout ho ze zasuvky a zas vratit), mně to občas pomůže.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Smeli
- Začátečník

-
Tu možnost já nemám... a u antény to nepomáháHonny píše:Zkus restartovat router/AP (vytahnout ho ze zasuvky a zas vratit), mně to občas pomůže.
Edit: jen dodávám, že na AP mám přímou viditelnost ve vzdalenosti asi 100m, signal 95/100 (strength/quality) a provider mi zase cpe kecy o tom, že problém mám já, jelikož asi musím mít viry ap. a nepoužívám fw
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš opravdu přímou viditelnost a třeba ti ve Fresnelově zóně najednou vyrost barák (což by se ale projevilo primárně na kvalitě signálu), tak pokud máš možnost - vyzkoušej jiné PC.
Pokud i u tohoto PC to bude stejné, tak kontaktuj providera a nenech se odbýt - trvej minimálně na vyresetování tvého AP.
Jesliže se neštítíš nějakých nekalých praktik, tak taky mlžeš spustit na AP DDOS a ono spadne samo
(ale to bych úplně nedoporučoval, co kdyby to provider logoval)
Pokud i u tohoto PC to bude stejné, tak kontaktuj providera a nenech se odbýt - trvej minimálně na vyresetování tvého AP.
Jesliže se neštítíš nějakých nekalých praktik, tak taky mlžeš spustit na AP DDOS a ono spadne samo
Francie ... sladká Francie