Desktop modding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Desktop modding

Příspěvek od filletzz »

rozhodl sem se zmodovat starej desktop case ve kterym tluče Pentium 150Mhz, grafika S3 trio64V a Ram tušim 24MB
ale jestli se mi mod povede tak tam dám stejně svýho Athlona 8)
case byl chtěl udělat v luxusnim stylu :)
vnitřek bude střiklej načerno, nahoře bude asi klasický okno s nějakym pěknym gravirem (jestli se povede :)
zvenku ho potáhnu semišovou černou tapetou
osvětlení bude asi UV katodama + modrý větráčky

rozebranej komp
Obrázek

mechanika :)
Obrázek

200W zdroj (kterej mně včera vyhořel :sad:
Obrázek

MB VIA (přesnej typ netušim) :)
Obrázek

nastříklej vnitřek case
Obrázek

nastříklý kryty od CD ROM a zdroje (což sem vlastně dělal zbytečně, protože zdroj shořel a do mechaniky budu asi ještě řezat okno :sad:
Obrázek

tak to je zatim vše, čekám na ohlasy :)
jinak bych chtěl říct že todle je můj druhej casse-mod, ten první je jenom zmodovaná původní bedna, žádnej extrém, někdy sem hodim foto
Naposledy upravil(a) filletzz dne úte 24. led 2006, 20:57, celkem upraveno 3 x.
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Pokud sis nevsim,tak snad kazdej projekt ma v 1. postu-NAVRH!+napr. doplnen fotkama case,bud uz malinko upravenyho porp. uplne "cistyho",aby se mohla zatim vest nejaka diskuze ohledne jiz zminovaneho navrhu nebo zda se chasse hodi na modding atd.

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jj však už sem to sem dal :)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jo tady ještě návrhy jak bude vypadat předek

první návrh který se mi líbí víc, byly by tam dva 80 větráčky, ale s tou mechanikou dost natěsno...
Obrázek

druhej návrh kde by byla jedna 120...
Obrázek

osobně se mi víc líbí ten první návrh, kterej asi nakonec realizuju, ještě se rozhodnu....
BTW : malování rulezzz :D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Prvni verze se dvema 80cm se mi taky libi vice.. nicmene navrhl bych jednu zmenu... ty tlacitka uprostred dole bych nezakryval.. maximalne bych zakryl porty, jestli tam teda nejaky budou.. tlacitka bych nechal venku.. popr. je nejak osvetlil..
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Maxtor píše:Prvni verze se dvema 80cm se mi taky libi vice.. nicmene navrhl bych jednu zmenu... ty tlacitka uprostred dole bych nezakryval.. maximalne bych zakryl porty, jestli tam teda nejaky budou.. tlacitka bych nechal venku.. popr. je nejak osvetlil..
taky sem nad tím přemýšlel, ale zas aby ty tlačítka moc neničily ty čísté linie které zamýšlím... (proto ty kryty na FDD a HDD)
ale tydle drobnosti budu řešit až ke konci, teď mi jde hlavně o to jestli ty dvě 80 a nebo jednu 120
ale ty dvě 80 tam sedí líp, je to pak takový ucelenější :)
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Ehm, no to chci vidět jak uděláš ty nenápadný dvířka na HDD abys ho mohl " kdykoliv jednoduše vyndat " bez odpojování kabelů :wink: :-D :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak pokud ten disk bude SATA, tak odpojovani kabelu, nebude takovy problem.. nicmene je potom taky pravda, ze bych byl zvedavej, jak dlouho ty konektory na tom HDD vydrzej..
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Maxtor píše:Tak pokud ten disk bude SATA, tak odpojovani kabelu, nebude takovy problem.. nicmene je potom taky pravda, ze bych byl zvedavej, jak dlouho ty konektory na tom HDD vydrzej..
SATA možná bude ale mr.MOLEX je hajzl a drží jak... No prostě nenápadný dvířka: :offtopic:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

to ještě musim nějak dořešit, asi bych to udělal tak že hdd bude natočený kabelama k těm dvířkům, pak ty kabely jednoduše odpojim a hdd vyndam ne?
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Zní to divně a v reálu to bude ještě divnější. Na "nenápadný dvířka" bych prostě sral. Klidně tam udělej dvířka, klidně ať sou nenápadný, ale vyndávat HDD prostě NE. Na druhou stranu můžeš při otevření dvířek měřit teplotu prstem :-D :-D :-D :-D
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no časem uvidim co se dá dělat, zítra začnu dělat ten přední panel...
udělám ho z překližky protože za a) mám ji doma, za b) je lehká, a za c) líp se do ní řeže, potom to bude stejně potažený tou tapetou takže to je jedno...
původní panel z plechu co je vepředu tam nechám a mezi tim dřevem a plechem nechám tak 5mm mezeru kterou vyplnim plexisklem, které nasvítim modře
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Uvidíme no... nebude toho na tom předku moc? Fakt nevim, nedokážu si to představit. Uvidím na fotkách :) .
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no toho se taky bojim, že tam toho bude moc :(
když tam dám ty dva větráčky a cd-romku, tak to pak je hodně nasraný u sebe..
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: .

Příspěvek od Maxtor »

piXar píše:..SATA možná bude ale mr.MOLEX je hajzl a drží jak...
No to snad resi konektor SATA napajeni, ne..? :)
..imho je to ale taky nesmysl.. se ten HDD akorat rozdrbe..
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: .

Příspěvek od piXar »

Maxtor píše: No to snad resi konektor SATA napajeni, ne..? :)
Většinou podle nálady a podle druhu té redukce, já mám třeba takovou do pravýho úhlu a ta drží fest, no ale to je jedno, prostě je to blbost :D :-D
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

A co pouzit nejakej starej suplik? Ten napajeni i data ma v 1 konektoru.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no jak řikam, udělám tu přední masku a pak uvidim co se dá dělat....
ještě nevim jakej tam mám dát ten displej jesli 2x16 nebo 4x10 znaků
ten 4x10 bude asi lepší, když pak do něj dám ještě modrý podsvícení
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Já bych ten HHD vubec navyndával, a tu disketovku bych položil na CDromku zároveň s jejím pravým okrajem a vlevo od ní zároveň s levým okrajem CDromky ty tlačítka tak, aby byly v jedný linii s FDD :wink:
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Harry® píše:Já bych ten HHD vubec navyndával, a tu disketovku bych položil na CDromku zároveň s jejím pravým okrajem a vlevo od ní zároveň s levým okrajem CDromky ty tlačítka tak, aby byly v jedný linii s FDD :wink:

nn to ne, nad cd romkou bude displej, tak to bude lepší
a tu FDD tam možná ani dávat nebudu, ještě se rozhodnu...
taky bych to mohl udělat že by vepředu nebyly žádný větráčky a byla by tam čistá linie, ale pak kdybych tam dal svůj komp tak bych to neuchladil, jedině že bych udělal vodníka, ale do toho se mi nechce a musel bych dělat nějakou nadstavbu, protože do týdle case se 100% nevejde
Odpovědět

Zpět na „Projekty“