Chill Innovation 450w ATX 2.2

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
mute
Nováček
Nováček

Chill Innovation 450w ATX 2.2

Příspěvek od mute »

Tento týždeň som si po dlhom špekulovaní kúpil z alzasoftu tento zdroj, avšak keď som otvoril krabicu, bol som nemilo prekvapený - zdroj bol doškrabaný a najväčšie škrabance boli dokonca zakreslené čiernou fixkou, čo je pri zdroji za 3300 Sk dosť trapas, naviac mi ho v alze nechcú vyreklamovať, lebo vraj keď je funkčný, čo je, tak nieje čo reklamovať a v skrinke to aj tak nieje vidno. Zdroj sám o sebe je perfektný, tichý, úpne stabilný, len ma štve tá "povrchová úprava", Má niekto podobný problém, alebo som mal ako vždy zase luck na "fajn" kúsok, príp. čo si myslíte o reklamácii - mali by to vyreklamovať?
Opteron 144@2400MHz(1.4V) + Scythe NINJA Plus, Abit AN8 Ultra, 2x1GB Corsair Value Select DDR400, Leadtek 7900GT @ 576/800 + Zalman VF700AlCu, Seagate 7200.10 320GB, NEC ND3540, SB Audigy 4, case CoolerMaster Centurion 530 (2x120mm fan), Chill Innovation 450w, Logitech Desktop Elite Pro + MX510, Eizo Flexscan M1900
Enigman
Nováček
Nováček

Re: Chill Innovation 450w ATX 2.2

Příspěvek od Enigman »

Prošly mi rukama dva zdroje Chill Innovation CP-400P2 400W a oba by byly v černé krabici potažené průhlednou fólií. Očividně Ti dali zdroj, který už někdo používal. O důvod více, proč nenakupovat v Alzasoftu. Pokud je ale ten zdroj funkční, tak Ti ho nikdo nevyreklamuje. Můžeš ho ale zkusit vyměnit, neboť Ty jsi zaplatil za nový zdroj a dostal si nějaký použitý. Pochybuji ale, že v Alzasoftu uspěješ.
mute
Nováček
Nováček

Příspěvek od mute »

Veď v tom je problém, lebo na obranu Alzasoftu musím napísať, že zdroj prišiel v čiernej krabici potiahnutý fóliou - to znamená, že bol nepoužitý a prišiel tak priamo od výrobcu, čo je smutné :twisted:
Opteron 144@2400MHz(1.4V) + Scythe NINJA Plus, Abit AN8 Ultra, 2x1GB Corsair Value Select DDR400, Leadtek 7900GT @ 576/800 + Zalman VF700AlCu, Seagate 7200.10 320GB, NEC ND3540, SB Audigy 4, case CoolerMaster Centurion 530 (2x120mm fan), Chill Innovation 450w, Logitech Desktop Elite Pro + MX510, Eizo Flexscan M1900
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

V nejhorsim posli mail na obchodni inspekci.. proste jsme v dobe, kdy mame svoje prava a s obchodnikama se nesmime patlat.. :wink:
Enigman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Enigman »

mute píše:zdroj prišiel v čiernej krabici potiahnutý fóliou
Tak to se musím Alzasoftu omluvit. Chyba je nejspíš na straně výrobce. Samozřejmě, že pokud je obchod seriózní a jde jim mimojiné o spokojenost zákazníků, tak by Ti ho mohli vyměnit. Věřím, že třeba v Czech Computeru bys uspěl.
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Tak se taky podělím o trochu zkušeností. Mám tento zdroj z CC a přišel v krabici, která byla vycpaná pěnovým obalem a ještě byl přímo na zdroji igelit. Je pravda, že barva moc nevydrží a sám sem jí trochu odřel při cpaní do case, ale hlaní vinu na tom má můj shit-eurocase, jinak při normální manipulaci není moc možně ho nějak rapidně poškrábat.
Osobně si myslím, že je to vyreklamovaný kus u alzasoftu a tak se ho prostě chtěli zbavit.
mute
Nováček
Nováček

Příspěvek od mute »

off píše:Tak se taky podělím o trochu zkušeností. Mám tento zdroj z CC a přišel v krabici, která byla vycpaná pěnovým obalem a ještě byl přímo na zdroji igelit. Je pravda, že barva moc nevydrží a sám sem jí trochu odřel při cpaní do case, ale hlaní vinu na tom má můj shit-eurocase, jinak při normální manipulaci není moc možně ho nějak rapidně poškrábat.
Osobně si myslím, že je to vyreklamovaný kus u alzasoftu a tak se ho prostě chtěli zbavit.
Noveď to som písal, že mi prišiel origoš zabalený vo vypchatej papierovej krabici potiahnutej celofánom, takže predpokladám, že Alzasoft je v tom fakt nevinne, teda dúfam :(
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

No tak na funkci to nema vliv, ja bych to neresil... Pokud jsi s nim spokojen a vse funguje jak ma o duvod vic si ho nechat..
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“