Soldier of Fortune: Pay Back

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Dawe111
Červená karta
Červená karta

Soldier of Fortune: Pay Back

Příspěvek od Dawe111 »

Po čase jsem znovu nainstaloval SOF 2 a spustil se všemi vymoženostmi, které tenkrát nebyly, AA 8x, AF 16x.. a je to i nyní po letech nádhera, nevíte někdo, jestli se uvažuje o dalším dílu ?

//Thellwin - upraven název threadu
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

:lol: to je náhoda já to taky zrovna nainstaloval a dohrál ammůžu říci je to i po letech paráda .... i teď je to dobře udělaný ... :) taky bych uvítal něco novýho :)
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

hoši moc mě neprovokujte, je to fakt bomba hra a uz tak 2 roky jsem ji nehral, takze bych byl opet plnej emoci :)

Kdyz uz jsme u toho, tak jako dukaz me lasky je tu i muj web www.sof2.kvalitne.cz bohuzel uz asi 1-2 neaktualizovany. A verte, ze hra se urcite stale hraje, protoze lidi stale na web chodi, ackoliv prakticky neni nijak propagovan.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jo tak ten je tvůj ten znam :) ale rozčilje mě tam ta hudba :lol:

jinak o SF3 sem hledal nějaké info a ...NIC ...velké černé NIC :(
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Digitaldoom píše:jo tak ten je tvůj ten znam :) ale rozčilje mě tam ta hudba :lol:

jinak o SF3 sem hledal nějaké info a ...NIC ...velké černé NIC :(
snad posledni OT k tomu webu :) No ono je to muj prvni web, ten zdrojak to je cira prasarna :D a hudba docela taky no :) Ovsem svuj informacni zdroj to snad porad jeste ma a to je hlavni.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

http://www.gamepark.cz/dalsi_dil_soldie ... _11927.htm

Hm, budget, o kvalitách hry pochybuju.

Dvojka byla parádní a s dnešními možnostmi, kdyby se toho chopil někdo zkušený by to mohlo být maso.
Goldnoob team proud member!
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

velmi zajímavá informace, jedna z mých nejoblíbenějších her, a jedna ze dvou her které do teď hraje tata jednou za čas :)

jedničku jsem mockrát dohrál a dvojku také, asi si to zase nainstaluju :roll:

doufám, že to bdue povedé i když to bude vyvíjet někdo jinej :sad:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Si pamatuju,jak jsme to drtívali s kámošem na jeho Celeru s GeForce 2 - to byla ještě jednička.Vůbec nám tenkrát nepřišlo,že postavy jsou hranatý,největší bomba bylo nějakých těch 20 míst,do kterých se dalo trefit a postava vždy reagovala jinak v závislisti na použitý zbrani apod.Tenkrát jsem do každýho vyprázdnil zásobník a padala mi u toho brada (jsem jinak zdravý,slušný člověk :oops: :lol: )Dvojka byla fakt pecka,trojka se chystá,tak uvidíme.Moc se o ní nemluví,ale jako datum vydání se uvádí listopad 2007,to by bylo velký překvapení,uvidíme,co z toho vyleze.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Soldier of Fortune 3 bude budgetovka! - TO ZASE DOPADNE..jinak se na třetím díl těším, dvojka mě bavila hodně, no uvidíme..
http://hratelne.centrum.cz/zpravy/clane ... ?id=509847
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me by zajimalo, proc e tu vsichni ohnej budgetovkou, kdyz to jeste nikdo nehral :roll: .a verit nejakejm trotlum, ze podle jednoho videa a par obrazku ktery sou stary jak zidovo ho*no, ze je to budgetovka kdyz o tom nemaj sami ani paru, to je podle me pikacovina :wink:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

To ci to bude alebo nebude budget nic nehovori o kvalitach hry :roll:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

pokud to ma vyjit i na konzole.. tak to nejspis takovej lowend nebude... MS a Sony si hodne hlidaj kvalitu her... (pokud bude rozdil jen v tom ze rozdil mezi PS3 a PC verzi bude 1000Kc tak mi muzou...)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

palda píše:pokud to ma vyjit i na konzole.. tak to nejspis takovej lowend nebude... MS a Sony si hodne hlidaj kvalitu her... (pokud bude rozdil jen v tom ze rozdil mezi PS3 a PC verzi bude 1000Kc tak mi muzou...)
Je to dost mozne kedze uz je to tak nejak aj s FlatOut Ultimate Carnage. PC 250kc, Xbox360 1300kc :lol:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to palda: zatim me nenadchla zadna hra ktera byla delana pro konzole a zaroven pro pc... abych rekl pravdu, jsou to vsechno jen yshity pro mcdonaldem vychovany amiky s iq munsim, nez ma sklenicka vody.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Flegy píše:to palda: zatim me nenadchla zadna hra ktera byla delana pro konzole a zaroven pro pc... abych rekl pravdu, jsou to vsechno jen yshity pro mcdonaldem vychovany amiky s iq munsim, nez ma sklenicka vody.
..tohle je zase pravda :up:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Na Tiscali games píšou, že o budget nepůjde - cena bude 40 dolců. Mj. píšou:
Poznávacím znamením série Soldier of Fortune vždy byla brutalita a PayBack v tomto směru nebude jiný. Slibován je neuvěřitelně realistický systém modelů postav, dovolující přesnou detekci zásahu a ztvárnění odpovídajícího zranění. I v závislosti na tom, jakou zbraní někoho trefíte. Těch tu má být přes třicet - včetně kulometů, útočných pušek, odstřelovačky, vrhacích výbušnin či futuristických prototypů. Součástí hry se stane i multiplayer a to jak klasický deathmatch, tak týmové módy (Team DM, Team Elimination, Capture the Flag, Demolition) při shromažďování hráčských statistik.
Já se každopádně těším. To střílení do nohou a dívání se pak, jak tam pak skáčou po jedné, nebo se plazí bylo fakt super.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Původní info bylo jiné, ale tím lépe. Každopádně ale o žádnou "vlajkovou loď" nepůjde.

Z nostalgie jsem znova instalnul SoF2 :oops:
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Tak zase k tématu:
Datum vydání je plánováno na 13. listopadu viz: žurnál na Bonuswebu + nové video na Tiscali Games -> http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24351&r=top

Na video jsem se mrkl a myslím, že to bude hooodně o ničem. Efekty sice hezké, ale AI na tom moc dobře nebude.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Co furt maji vsichni s AI??? Copak v CoD MoH Airborne a dalsich nejaka pokrocila AI je?Kua tohle bude dobry, doufam ze to bude dalsi evolucni krok v pred v naturalistickym ztvarneni nasili. Stejne to vetsina "nakoupi" na internetu!

//edit:
Doufam ze se najde nekdo kdo napise ze za spatnou AI muzou konzole...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“