problem so sietovkou na doske

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
NoXal
Začátečník
Začátečník

problem so sietovkou na doske

Příspěvek od NoXal »

neviem kam to hodit, ale skusim sem :)
mam dosku Epox 8NPA7I a prestala mi na nej fungovat sietovka co bola na doske...doma som v pohode s nou fachal, ale ked som doniesol compa na intrak, tak jedine co spravi je ze pri starte blikne na oranzovo. Tak neviem ci nevydrzala tu cestu v buse, vonku par pod nulou bolo, comp bol v kufri :) alebo je problem niekde inde
dik
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

A neobjeví se ani ve správci zařízení?

Zkontroluj její zapnutí v biosu, který se mohl teplotním šokem pocukat - ale spíš jako prvděpodobnější se mi jeví, že při přepravě tam napadalo trochu prachu, který zkratoval čip síťovky a ta odumřela :(

Můžeš jí vyzkoušet třeba v nějakém LiveCD Linuxu - např. DaniX by ti jí měl dostatečně prověřit.
Francie ... sladká Francie
NoXal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoXal »

prave ze mi ju chyti aj Win, ale absolutne nefacha...no mozem skusit to Live CD, uvidim
NoXal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoXal »

tak problem vyrieseny :) celkom haluska...skusil som napojit na priamo na kamosov comp cez cross a vsetko fachalo(doma som fachal cez cross), tak som bol z toho zhaluzeny ze preco cross ide a cez switch nie, tak mi kamos poradil aby som si zapol napevno rychlost na sietovke a uz to facha :)))
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“