LG-GSA 4167 B, Nevyrešitelný problém

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Duboo
Nováček
Nováček

LG-GSA 4167 B, Nevyrešitelný problém

Příspěvek od Duboo »

Cau, mam problem s touto mechanikou, DVD 4,7GB vypaluji 45 minut, mam ji samotnou pripojenou na sekundarnim kanalu jako master, zkousel jsem vyresit DMA, ale zde nastal problem. Po odinstalovani a opetovnem naistalovani sekundarniho kanalu mi zde nejde zjistit jak jsem na tom s DMA-proste mi chybi polozka "upresnit nastaveni". Fakt uz nevim co s tim :cry: . Vitam jakoukoliv pomoc. Dik
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jak už jsem ti říkal na ICQ, musíš přeinstalovat OS (reinstal) a případně kompletně přeinstalovat ovladače od základní desky. OS máš nakopnutej, jinak bys mechaniku na řadiči měl...
Bathory
Duboo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duboo »

Jo jeste dodatek mam W2000, a zkousel jsem to na jinem PC s XP a slo to v pohode,
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

No vždyť říkám, že máš nakopnutej OS... :(
Bathory
Duboo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duboo »

Tak promin, ale nerozumim tomu, stejne jako TY nerozumis jinym vecem :x . Proste ne vsichni jsou takovy experti jako TY a potrebuji poradit. Treba vyraz "nakopnutej" mi nic nerika muzu si jen domyslet, ze je teda asi spatnej :D .Kazdopadne jeste jednou dik za tu vcerejsi pomoc. Cau
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

myslim si ze Bathory mysli tim "nakopnutym" systemem ze ho mas zabordelenej,rozhrabany registry a nefunguje tak jak ma :) takze preinstalovat
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Duboo píše:Tak promin, ale nerozumim tomu, stejne jako TY nerozumis jinym vecem :x . Proste ne vsichni jsou takovy experti jako TY a potrebuji poradit. Treba vyraz "nakopnutej" mi nic nerika muzu si jen domyslet, ze je teda asi spatnej :D .Kazdopadne jeste jednou dik za tu vcerejsi pomoc. Cau
Nevim proč se rozčiluješ, vždyť už jsme to včera všechno probrali na ICQ a všechno, co jsem zde napsal, jsem ti už včera psal zrovna tak... tohle nemám zapotřebí... :wink:
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“