Kupuju nový PC, vzhledem k tomu že mi dopracoval northwood potřeboval bych poradit ohledne novýho procesoru. Jsem rozhodnutej pro dvou jádro nebo dva procesory. Původně jsem si chtel koupit Athlon 64 X2 3800,
ale kamos do me furt hučí at si koupim 2x Xeon od intelu.
Nemáte někdo link na nejakej test kterej by porovnal jejich výkon?
moc dík za odpoved
Athlon 64 X2 3800 vs 2x intel xeon nemáte nekdo test?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- buchvecny
- Nováček

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Athlon 64 X2 3800 vs 2x intel xeon nemáte nekdo test?
Takze kamosovi vzkazuju, ze kdyz nicemu nerozumi at NIKOMU neradi. Intel Xeon do domaciho pocitace, no te prdy, 3x vetsi spotreba, 2 vetsi teplota, trapny desky, drahy pameti, malej vykon... To ten kamos asi cte Materidousku ne?buchvecny píše:....ale kamos do me furt hučí at si koupim 2x Xeon od intelu....
moc dík za odpoved
- dumar
- Začátečník

Re: Athlon 64 X2 3800 vs 2x intel xeon nemáte nekdo test?
OBR píše:Takze kamosovi vzkazuju, ze kdyz nicemu nerozumi at NIKOMU neradi. Intel Xeon do domaciho pocitace, no te prdy, 3x vetsi spotreba, 2 vetsi teplota, trapny desky, drahy pameti, malej vykon... To ten kamos asi cte Materidousku ne?buchvecny píše:....ale kamos do me furt hučí at si koupim 2x Xeon od intelu....
moc dík za odpoved
AMD 9800X3D, Gigabyte X670E Aorus Master, MSI RTX 5080, G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Renegade NVMe 1TB, 2x Samsung 970 Pro 1TB- LG Oled42C2, Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
navic jsou ty cpu staveny na vyuziti v profi sfere kde lze docenit jejich vlastnosti k tomu urcene, jako desktop je to nevhodne jak jiz bylo napsano... osobne jsem ted koupil taky x2 3k8+, prislo mi zbytecne kupovat mezi predrazenymi cpu o vanocich za 5k nejakej opteron, 2 sem mel a oba 2,4G max, to starej winch jel na 2550Mhz taky
, boxovany byli jen 146ky a to uz je tak 6k minimalne, taxem 4k prismrk a mam tam 2 jadra, predpokladam ze to bude lepsi nez p4 ht co jsem mel docasne a konecne uvidim u amd nejakej ten multitask 
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak