Titulky primo ve filmu. Hloupost?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Titulky primo ve filmu. Hloupost?

Příspěvek od jessie.james »

Prevadel jsem nekolik DVD filmu do avicek pomoci aplikace Auto Gordian Knot. Vsechna DVD byla ENG s CZ titulky, ktere jsem si nechal udelat primo do videa. Nemam tak avi soubor a k nemu zvlast titulky, ale mam video, s integrovanymi titulky. Je to hloupost? Budou s tim nejake problemy treba ve stolnich DivX prehravacich? Je lepsi si DVD nechat prevest do avicka bez titulku a ty si pak stahnout z netu a k filmu je prihodit?
Lister
Začátečník
Začátečník

Re: Titulky primo ve filmu. Hloupost?

Příspěvek od Lister »

Osobně dávám přednost titulkům udělaným zvlášť. Má to prakticky jen výhody a žádná negativa.
Ne každý titulky potřebuje, tak si je může vypnout, kvalita symostatných titulků je většinou lepší, nejsou třeba závislé na zoomu v přehrávači - můžete zoomovat a nemení se jejich pozice a velikost(pokud tedy nepoužíváte ffd show nebo jak se to jmenuje), můžeš si přepínat mezi titulky pokud jich je víc, můžeš měnit velikost a umístění dle libosti.........
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

Omylem jsem jednou koupil DVD/DivX prehravac Thomson, co nemel dobrou podporu titulku v DivX. Zkusil jsem na dva filmy prilepit titulky, ale byla to takova prace ze jsem radsi Thomson vratil a se Sigmatekem nyni nemam vubec rpoblem...
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Rimmerr píše:.....se Sigmatekem nyni nemam vubec rpoblem...
tak to jsem na tom stejně, taky spokojenost s tímhle přehrávačem :wink:
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“