Notebook koupeny v cizine
Moderátor: Don
- User[CZ]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Notebook koupeny v cizine
Chtel bych si pres znameho co zije v Kanade poridit notebook koukal jsem ze jsou tam celkem levnejsi. Jsem zastancem firmy IBM
a tak koukam po nejakym stroji od nich. Zajimalo by me jestli jste uz nekdo neco objednaval takhle z ciziny nebo Vam nekdo neco posilal. Co vsechno me ceka za uskali atd. Zatim jsem dosel k tomu ze tam bude eng klavesnice coz se da prezit a adapter bude mit jinou koncovku. Povidejte co dal pr. postovny atd. jsem okolo tohohle fakt hodne nezkusenej predem dik za info
- Alkys
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mno podle me to je jedno jestli to koupis tady nebo v cizine protoze stejne k nam se vetsina zbozi dovazi co se tyce PC takze to je fuk ne?
akorat hacek urcite bude v tom jak uz si zminoval ta anglicka klavesnice a koncovky a jeste nejaky mouchy no..jinak myslim ze je to jedno
akorat hacek urcite bude v tom jak uz si zminoval ta anglicka klavesnice a koncovky a jeste nejaky mouchy no..jinak myslim ze je to jedno
visit ---->> http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=23966
- jurecz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zaruka
...a co zaruka nooteboku z usa?
1. kupim nootebok v usa a co ked sa mi u nas pokazi?
2.Je nejaky servis alebo pobocka u nas kde by sa dala zaruka uplatnit?
3.Treba platit za win xp(3000korun)?
-alebo se da kupit napr s linuxem(free)? a potom prejit na wxp-sp2.
Ma nekdo nejake postrehy???
1. kupim nootebok v usa a co ked sa mi u nas pokazi?
2.Je nejaky servis alebo pobocka u nas kde by sa dala zaruka uplatnit?
3.Treba platit za win xp(3000korun)?
-alebo se da kupit napr s linuxem(free)? a potom prejit na wxp-sp2.
Ma nekdo nejake postrehy???
barton mobile 2500+ 1833@2420Mhz asus a7n8x seagate 80G PQI 2x256MB ram saphire9550 250/400@425/540
- User[CZ]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jasny celosvetova zaruka je pravdou , ale horsi je to s reklamaci v CR , docela se kroutej.. a vezmou ti ho, delaji se verze i s linuxem , zalezi na konkretni distribuci , takze urcite zakoupit s linuxem a tady dokoupit widle
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- -Miky-
- Nováček

-
Mám taky možnost sehnat notebook z USA a obavám se pár věcí jako např. DVD vypalovačka a regiony. Pujčím si film z půjčovny a přehraju to ? To bude asi problém. A pak jestli i s instalací win XP cz budu moct psát háčky, čárky když to na klávesce nebude. A co s napájením ? Je jasný že exkzistuje adaptér z 230 V na 110 V ale co tech 50Hz ? Nebudou problémy s HW ?
VIA KT6V, AtlonXP 2600+, DDR 1024 400 mhz A-DATA, HDD 120GB 7200 - SATA, Gygabyte FX6600 GT, SB Audigy
- Alkys
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nevim proc chcete kupovat veci v cizine..tady v ČR vam to nestaci? 
visit ---->> http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=23966
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- User[CZ]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: