z jedneho kabla je rozdvojka - na ktoru su napojene 2 pc /kazdy ma svoj 1MB program/
myslite ze rozbocka na kably moze negativne ovplyvnit PING ??
v poslednej dobe som veeeeery lagggy
myslite ze pomoze ked si dam dotiahnut extra kabel
Moderátor: Don

rozdvojka - teda origos rozdvojka od chella -4 way splitter - 1 vstup , + 4x vystup á 7,5dB - programy ma kazde pc extra - teda aj ked sme naraz na internete - kazdy ma svoje 1MB /u nas ma chello max. program 6MB na kabel ... zo spliitra idu kable do kablovych modemov/ - ale aj ked pouzivam net sam - PING je stale na prd ...Mossad píše:w kabelu nastavaji 2 stavy - funguje / nefunguje ....
co to je presne rozdvojka? a kazdy ma svuj 1MB program?
pokud mas na jedny konektivite vic pc tak to funguje tak, ze pokud 1 opicak zacne neco stahovat ci tak, tak se tve pakety jaxi "nevlezou" a proto se zveda doba odezvy (ping), protoze musi jaxi "cekat" nez se "vlezou" do te konektivity... ale takle newim jak ti moc poraditi...

to prave ze nemozem - uz by som to urobil - je to dotiahnute na fest - a koncovky /koaxialu/ su tiez origos - zopnute kliestami - ach jaj - to je ten problem ze neviem ci to bude fungovat a nerad by som zasponzoroval 1600Sk nase UPC / www.chello.sk / ak by dotiahnutie noveho kabla nefungovalo ...Mossad píše:splitter hmm... chello, takze to je dotazene kabelem s TV? sice moc nechapu ten 7,5dB zisk nebo utlum ale budiz... mas moznost ten racochejl wodpojit a pingnout to bez toho?

pavel.minarik píše:no a co takhle ...elat kde co