http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=16811
Screen (scan

Tak co na to rikate? Informaci moc nejni, ale i tak se tesim. A moc.
//Thellwin - upraven název threadu
Moderátor: Baneshee

Ale aby si clovek tu hru vychutnal a vypadalo jak na tech screenshotech, bude potreba urcite mnohem lepsi HW.. Jinak to vypada opravdu zajimave, ohromne realisticky..Minimální hardwarové nároky CryEngine 2 budou: grafická karta s podporou Pixel Shaderů 2.0, 2 GHz procesor a 512 MB RAM.

Tak presne takhle to na me pusobi, nevim proc ale uz asi 2 roky nemam EA moc rad...shadow píše:Holt po převzetí CryTeku Electronic Arts mám obavu, že se FarCry zařadí k navoněnému mainstreamu na jedno odpoledne s pěknou grafikou a nějakými "cool vychytávkami" a tím to skončí.

Geeker píše:Far Cry Crysis

A co si přečíst první příspěvek a tam citovaný link na Tiscali?Mirkana píše:nevite kdy to má asi vyjít ?

V tomto směru bych očekával od tvůrců a vydavatele (i když kdo ví, jak k něčemu takovému bude EA nakloněn) uvolnění nástrojů umožňuících vytváření všemožných modů a add-onů modařskou komunitou, které by hodnotu hry zvýšily.Sentenced píše:Nesouhlasim s tebou ..
Jestliže hra nabídne ultimatní zážitek, tak at je klidne krátkej. Neříkám, že bych tak chtel mít každou hru, ale "filmovost" mi nevadí a když je hra opravdu výborná - kratkou dobu překousnu. (Znova opakuju, ze bych si to opravdu nepřal všude a pořád).

Jak říkal Sentenced, v době vydání to už nebude tak kritické. Možná bych to přirovnal k dnešní situaci kolem F.E.A.R z hlediska hardwarových nároků a dostupného hardware.Backer píše:Nazdar jsem zvedavej jak mi to poslape myslim ze mizerne ael podle screenshotu to je bomba jen ty naroky ty budou mastny

Nekvalita oproti NTSC???WTF???Ved norma NTSC ma mensie rozlisenie ako norma PALshadow píše:Jak říkal Sentenced, v době vydání to už nebude tak kritické. Možná bych to přirovnal k dnešní situaci kolem F.E.A.R z hlediska hardwarových nároků a dostupného hardware.Backer píše:Nazdar jsem zvedavej jak mi to poslape myslim ze mizerne ael podle screenshotu to je bomba jen ty naroky ty budou mastny
Alternativou bude i hra na PlayStation 3 - na té budeš mít jistotu, že to pojede tak, jak má. Otázkou ovšem je, jak to bude s PAL verzemi pro evropský trh, které se obvykle nevyznačují velkou kvalitou oproti NTSC originálům. I když uvidíme, jaký koncept norem nakonec Sony pro svoji konzoli zvolí. Někde jsem zaslechl, že by snad Evropa měla spadat do stejné oblasti s Afrikou, ale teď nevím, jestli si to s něčím nepletu.