Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmobil »

Mam dotaz, kdy se tam objevi ten vrtulnik co odvazi vybouranou posadku?? Ja sem tam za celyho pul roku co to mam nevidel nic a boural sem mockrat??
..full throttle..
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Musíš jezdit šampionát na nejvyšší obtížnost a sejmout nějakýho maníka, pak tě diskalïfikujou a toho sraženého borca odvezou tím vrtulníkem.

Jelikož si to ještě neviděl, tak je jasný že si looser co jezdí na začátečníka :D :D

Pokud máte nějaký problém s touhle hrou a chcete se zeptat, tak můžete taky tady:http://rbrforum.ic.cz/index.php
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

huh :) Nemám skoro vůbec zkušenosti s rallye, a dneska jsem si tohle skusil u bráchy na volantu, je to docela nářez, jen jsem se sekl u závěrečné kvalifikace v pokročilé škole :(
zarkow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zarkow »

nemate nekdo taky stejny problem jak ja? Hra se mi pri pohledu z auta neprijemne cuka....Je to pri vsech rozlisenich....pritom fps je standartne kolem 60 podle fraps...dela mi to jenom ten pohled z auta...ostatni jedou normalne...Uz jsem zkousel 3 ovladace a nic :oops:
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Nevysel nejakej patch, aby jela tato hra na GeForce 44o MX ?

CPU: Athlon XP 2600+ SocketA @3200+; MB: ASUS A7N8X-X nForce2; VGA: ATI Sapphire Radeon X1650Pro 256mb; RAM: 2xKingmax 512mb DDR 400; HDD: Seagate 160 GB; DVD CD-RW: TEAC DW552G; DVD-RW: TEAC DV516E; TV Karta:Winfast Leadtek 2000 Xp Expert; KBD:Chicony KB-0108 Black; Mouse: Genius Netscroll Superior Silver; Monitor:Samsung 930BF.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Nevyšel.

Více tady
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

spirit64 píše:huh :) Nemám skoro vůbec zkušenosti s rallye, a dneska jsem si tohle skusil u bráchy na volantu, je to docela nářez, jen jsem se sekl u závěrečné kvalifikace v pokročilé škole :(
No když už ti to hóóódně nepude tak přezbroj na šipky :D :D :D
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Backer »

Musim rict ze takhle hra me opravdu dostala musel jsem si kvuli ni koupit i ten volant MOMO.....Hru uz tak nejak zacinam mit v ruce a supr....akorad mam nejaky problemy a obcas mi vypadne....a musim rist ze je i skveli si nahrat jina auta do teto hry.hned jsem si musel stahnout....Lanca Delta HF Itegrale .... :-D
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

To je fakt. Volanty sou upně něco jinýho než ty debilní šipky. Při protáhlý zatáčce je to sakra znát - furt ťukat je šíleny. A nejen tam. Mám Thrustmaster Force Feedback GT a je to fakt krása. Ale i takovej NFSMW na tom je dobrej...ale z týhle hry dělá téměř dokonalou. Ach ty vibrace - poznám šotolinu wod asfaltu...nádhera
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Mam asi blbej dotaz ale nevite nekdo jak by se v teto hre dala jeste zvetsit obtiznost hraji to s realnym poskozenim na tu 3 a bohuzel posledni obtiznost jezdim s peugeot 307 nebo citroenem (Ted focus) a uz nemam s kym hrat, kdyz si dam sezonu tak vyhraju vsechny rychlostky a chtelo by to nejak zvetsit obtiznost nevite jak na to. Jestli neexistuje nejakej mod.
Predem diky

Ps na asfaltu mam na 1 RZ cas 2:27.32 P307
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Pavelll píše:Mam asi blbej dotaz ale nevite nekdo jak by se v teto hre dala jeste zvetsit obtiznost hraji to s realnym poskozenim na tu 3 a bohuzel posledni obtiznost jezdim s peugeot 307 nebo citroenem (Ted focus) a uz nemam s kym hrat, kdyz si dam sezonu tak vyhraju vsechny rychlostky a chtelo by to nejak zvetsit obtiznost nevite jak na to. Jestli neexistuje nejakej mod.
Predem diky

Ps na asfaltu mam na 1 RZ cas 2:27.32 P307
tak závod s lidma tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Tak podle casu jsem snad ve vsech rz prvni. Jinak mam bohuzel modem tak nemuzu hrat pres net
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Pavelll píše:Tak podle casu jsem snad ve vsech rz prvni. Jinak mam bohuzel modem tak nemuzu hrat pres net
Jak máš nastavené auto? ja to jezdím všechno na default :oops:
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Jak máš nastavené auto? ja to jezdím všechno na default :oops:[/quote]
No na kazdej povrch si nastavuji vse podle vlastnich zkusenosti s touto hrou a vuz se pak chova daleko vice citelne nez na default. Chce to jen hodne casu nez se to podari vyladit podle predstav, ale kazdemu vyhovuje jine nastaveni takze to chce zkouset.

Ps: jinak rozdil default vs mym nastaveni je max tak 2 - 5 s podle rz ale diky tomu, ze to mam vyladeny tak vubec nebouram :D
Dconan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dconan »

Mne sa ta hra dost paci lebo je najrealistickejsia z rally. V poho ju hram na klavesnici a moje vysledky niesu zle aj ked brat ma rozdupe jak nic. Ten to hra jak keby to bolo najlahsie na svete.
I love PC.
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Tak vcera jsem krosil na snehu se SUBARU WRX STI a fakt je to o necem jinym nez LANCIA HF INTEGRALE (S kterou jsem jezdil dosud) hlavne ty diferencialy jsou super. Je to hold vetsi zabava jinak RBR je naprosto v pohode sice od realnyho prozitku trochu vzdalena, ale proti ostatnim hram super :D .
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boresprut »

Zdravim...
Nechtěli byste hrát on-line RBR přes Hamachi???
Sorry že po tak dlouhý době ten dred otvírám...
:D
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boresprut »

Tak co kucííí??? Nezahrál by si někdo?
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

ja bych zajel.... a mozna jeste i kamos
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boresprut »

Mnoo fajn... Já bych taky schrastil ještě jednoho kámoše... ale ještě by to nějaký lidi chtělo...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“