Jakou grafiku s nejlepsim vystupem na tv?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
balda2
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jakou grafiku s nejlepsim vystupem na tv?

Příspěvek od balda2 »

Ahoj potreboval bych poradit s grafikou moje pozadavky
- Co nejlepsi vytup na tv-out (bude to pc s windows media center - trvale pripojne na tv)
- Rozumna cena
- Na vykonu az tak moc zas nezalezi (jan aby na tom behaly windows media center)
- agp 8x
- pokud mozno tak s pasivem!! Nebo alespon aby moc netopila aby tam sel pripadne ten pasive dat :)
- muze to byt ati i nvidia to je jedno :)
Heldal jsem ale podobne tema jsem nenasel, tak co by jste mi doporucovali??

díky balda2
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

max cena?urcite serie X1xxxx proc?mnohem lepsi cipy , filtry podpora H.264 cili AVIVO atd dle penez bud nejlevnejsi x1300 ci x1600 :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Máš na mysli Tv-In, Tv-Out tzv VIVO? http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... P%5CnVidia tam nějaký sou. Akorát že levný karty sou většinou starý a se eště VIVO moc nedáválo...takže asi nějaká 6200...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Postnu sem to, co včera napsal no-X (snad mi promine)
no-X píše: 3) současné Radeony mají TV-out integrovaný v jádře, žádný externí čip nepotřebují
4) R5xx mají místo standardního TV-out encodéru integrovaný Xilleon, který je považovaný za jedno z nejlepších řešení a používá se v profesionální sféře. Pokud si myslíš, že mu může konkurovat mainstreamový čip philipsu, pak jsi opravdu hodně naivní. Řadě R5xx se dá vytknout leccos, ale zrovna tuhle oblast ATi silně předimenzovala
5) Theater 200, který se používá jako video-in encoder na All-in-Wonderech obsahuje dva nezávislé 12ti bitové ADC převodníky, zvládá pracovat s komponentním videosignálem, pěti kompozitními videosignály a dvěma S-VHS videosignály. K tomu podporuje adaptivní 2D-comb. V čem je onen Philips lepší? :)
Goldnoob team proud member!
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

2 Thellwin: coz je vlastne to same co jsem psal ja :) akorat v ne tak odborne fazy ...

2 speedy FX: doporucovat 6200 jako GK s kvalitnim obrazem a vystupy je skoro joke v porovnani s radou x1xxx :wink:

//edit Thellwin : Jj, ale argument od někoho dalšího nikdy neuškodí :)
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
balda2
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balda2 »

Cena?? co nejmenší !! Fakt mne celkem tlaci finance takze musim setrit da se nejaka s tech karet (x1300) koupit pro agp?? skoro vsechny ktere jsem nasel byly pro pci-e :(

dík
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

balda2 píše:Cena?? co nejmenší !! Fakt mne celkem tlaci finance takze musim setrit da se nejaka s tech karet (x1300) koupit pro agp?? skoro vsechny ktere jsem nasel byly pro pci-e :(

dík
http://www.100megadistribution.cz/produ ... o=VGAT4540
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“