Radeon X1600/X1650PRO (RV530/RV535) a vše kolem

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

6600GT nema moc smysl srovnavat s X1600 :) ta GK byla smerovana spis vyse , uvidime co vymysli ATI
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

no-X píše:2) X1600XT se dá sehnat za 5000 s daní, 6800GS je o třetinu dražší, takže je celkem logické, že 6800GS vyhrála. Já bych spíš v testu uvítal 256MB 6600GT, která je X1600XT cenově blíž.
jo, to je pravda - až na jednu známou vyjímku v podobě GSka od Gigabyte, který je za 5500 a v TSBohemia mají napsaný, že budou 24.1 (předpokládám, že sou stejně rozebraný)...
sh píše:6600GT nema moc smysl srovnavat s X1600 :) ta GK byla smerovana spis vyse , uvidime co vymysli ATI
nooo, kdyby se nezdrželi s vývojem tak by právě s 6600 soutěžila a já myslím, že to byl produkt proti 6600, za stejnou cenu měl nabídnout více, bohužel to nevyšlo a přišel později než bylo původně plánováno...
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

nejde o TSB ale o ED , TSB je od nich prekupuje a prijde jen par kus kdyz si sectes predobjednavky tak nema smysl to resit , protoze jak prijou tak hned zmizej..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

sh píše:nejde o TSB ale o ED , TSB je od nich prekupuje a prijde jen par kus kdyz si sectes predobjednavky tak nema smysl to resit , protoze jak prijou tak hned zmizej..
Hmm. Já dycky žil v přesvědčení, že je TSB výhradní distributor Gigabyte (nikdy a nikde jsem si to ale neověřoval)...jakto tak vypadá, tak jsem žil ve špatném přesvědčení...můj život už nikdy nebude stejný - proč si mi to udělal? :-D
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

no on je vyhradni distributor asi jako je LEVI distributor ACERu a pak ti prijde krabice od notasu a na ni nalepka SWS :wink: proste maj distribuci ale ne takovou sit :wink:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Asus X1600 multi-GPU... ajaj :cry:

Obrázek

http://diy.yesky.com/vga/29/2280529.shtml?287
(thx2 ghost)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Tak mě konečně dorazil x1600pro od Safíru. Zatím spokojenost. Na sestavě Sempron 64 3100+, Gigabyte k8NE, 512 MB Kingmax 433 Mhz to na default udělalo ve 3Dmarku 03 6824 a v marku 05 3723 bodíků.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=869
Pekny test..akorat vidite jak je osemente dat na ruzny testy.Viz srovnani treba s nonOC x1800xl,kazdej bude urcite ladit aby dal aspon min.8000b..nebo s nonOC 6800GS..viz slabych 4999 v marku05.Vzdyt tohle neni fer...kdyz se da z GS vymlatit i 6500bodu...
Mac...
-melda-
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -melda- »

Pro XL a GS použili jen orientační referenční výsledky.

Tenhle test jen podtrhuje, jak ATi po nadějném našlápnutí nástupem GTO a GTO2 v mainstreamu ztratila dech... Vydání 6800GS od NV je zdařilý kontr.

i7 2600K.:. GA-P67A-UD3P-B3 .:. 16 GB RAM .:. RX580 4GB .:. RM750x(2018)
Mikee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mikee »

takze teda bude ta 1600XT pre AGP ? SH napisal ze ano ale ako to vidite dnes ? :) lebo mam 9600XT a bojim sa ze ked nekupim 1600pro (co sa mi moc nechce kvoli nie moc velkemu rozdielu oproti 9600XT) tak potom uz nebudem mat co kupit do AGP a ostanem na zebrote az do prichodu R600 :sad:
Acer TimelineX 13.3" 3820T
Romulus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Romulus »

Taky mam zalusk na X1600AGP od Safiru, ale mam obavy z kompatibility s nou Asuskou:-( A7N8X deluxe, nekde na foru psal SH ze do 100mega by mela dojit nova varka karet, je tomu tak??? Dix
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Romulus píše:Taky mam zalusk na X1600AGP od Safiru, ale mam obavy z kompatibility s nou Asuskou:-( A7N8X deluxe, nekde na foru psal SH ze do 100mega by mela dojit nova varka karet, je tomu tak??? Dix
ano je tomu tak , co se tyce X1600XT poslal jsem dotaz k PM , takze az budu vedet okamzite preposlu , jinak vsimli jste si za jak dlouho se objevilo info o x1600pro AGP na SHW?skoro po mesici :lol:
Romulus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Romulus »

to SH: Takze bych nemel mit problem to na asusu rozhejbat, to jsu rad pac bych ji chtel co nekdriv koupitř. Jeste jednou Dix sh.
Jo na SHW jsou to sikovni kluci:-D A jak to vypada s testem X1600Pro??? Uz na nem Stefek dela????
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

nema cas, nestiha testovat a ma zkouskovy :) takze x1600pro ted nebude ..
Romulus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Romulus »

To je smula :( Me prave skoncilo vcera zkouskovy, tak si chci poridit novy zelezo a zaparit :D No nic, ceket na test se me nechce, koupim ve 100mega X1600Agp a budu doufat ze nebude zadnej error. Jeste jsem se rozmyslel nad 6600GT, ale tahle karta uz ma nejlepsi za sebou. Dik za zajem, takovy lidi jak ty, jsou potreba aby nas, me, mene zkusene uzivatele smerovali.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

sh píše:nema cas, nestiha testovat a ma zkouskovy :) takze x1600pro ted nebude ..
kdybych měl pořádnej HW, tak bych se toho chopil...už se na to dohadování 6600GT vs 6800XT vs X1600Pro vs všechno ostatní nemůžu koukat....

btw: v důležitém threadu s testama tady v ATI sekci jsem našel jediný test, který obsahuje X1600Pro a všechny ostatní mainstreamové karty....X1600Pro dopadla dost špatně. Ač jsem si myslel, že to je dobrá alternativa k 6600 GT, tak to až tak neplatí.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Meridius píše:
sh píše:nema cas, nestiha testovat a ma zkouskovy :) takze x1600pro ted nebude ..
kdybych měl pořádnej HW, tak bych se toho chopil...už se na to dohadování 6600GT vs 6800XT vs X1600Pro vs všechno ostatní nemůžu koukat....

btw: v důležitém threadu s testama tady v ATI sekci jsem našel jediný test, který obsahuje X1600Pro a všechny ostatní mainstreamové karty....X1600Pro dopadla dost špatně. Ač jsem si myslel, že to je dobrá alternativa k 6600 GT, tak to až tak neplatí.
plati akorat zalezi na pouziti testu, dneska je totiz dost velkej problem s testama, kazdej pouziva jiny test , jiny benchmarky , useky atd, proste neni to jako driv, tj jedno CFG a hotovo..., mrkni se na testy napriklad OC x1600pro s DDR3 s novymi ovladaci..
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

ve faq sem našel, že řada x1xxx oficiálně podporuje jen balíky ovladačů spolu s Catalyst control centrem. Jak tomu mám rozumět? Jakože, když si tam šoupnu samotný video ovladače (těch cca 11 mega), tak mi to nebude šlapat tak jako když si tam šoupnu video+ccc (cca 34mega)? :?¨

edit: a k čemu .net framework? instalovanej ho nemám a přesto mi ccc jede...
ještě sem se chtěl zeptat na omega drivery. mám je taky zkusit? kde je najdu?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Radkoff píše:k čemu .net framework? instalovanej ho nemám a přesto mi ccc jede...
to si piš že ho nainstalovanej máš ;-) nejspíš jako nějakej hotfix
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
icek
Nováček
Nováček

Zatuhnuti

Příspěvek od icek »

Cau, mam sestavu asus K8N4-E,Sempron64 2800+,Ati x1600pro, nevim proc ale nektere hry me porad zamrzavaji, tak do 20 minut, nedky do minuty, pocitac se sekne a zda se ze hrabe disk.Mam posledni verzi biosu na desce ovladace od 6.1. Nic neni pretaktovane... Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“