Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2045
Moderátor: Don
- zuzush
- Nováček
-
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2045
aho, tento jsem si vybrala..Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2045 M750/ 1.86/ 1024MB/ 80GB/ 15.4"/ DVD±RW+DL/ XPH
AMILO Pro V2045
Procesor: Intel Pentium Mobile 750 1.86 GHz (2MB SLC)
Paměť: 1 GB DDRII SDRAM (2x512MB)
HDD: 80GB SATA
Display: LCD 15.4" WXGA (1280x800)
Grafika: ATI MOBILITY RADEON X300 graphics, 64 MB dedicated graphics memory
Baterie: Li-ION baterie
Komunikace: WLAN (b,g), LAN/Modem on board
Ostatní: touchpad, 2x QuickTouch tlačítka
Optická mechanika: DVD±RW (+R DL)
PCMCIA: 1 x typ I/II
Rozhraní: 4x USB 2.0, čtečka flash karet, 1x S-Video, 1x SPDIF, 1x mikrofonní vstup, 1x konektor pro sluchátka, 1 x VGA, 1x LAN, 1x modem
vite o nem nekdo neco, nebo ho nekdo mate?! jak si stoji FS jako znacka?! puvodne jsem mela vybrany Asus A6km.. tento me ale trosku vic presvedcil.. muzete mi prosim poradit, pomoct ve vyberu do 35tis nejvic?! hlava se mi z toho toci a uz nevim kam mam skocit.. ntb mi bude slouzit na vse, film, net, hry- ale zadne "parby", jen obcas oddech..
AMILO Pro V2045
Procesor: Intel Pentium Mobile 750 1.86 GHz (2MB SLC)
Paměť: 1 GB DDRII SDRAM (2x512MB)
HDD: 80GB SATA
Display: LCD 15.4" WXGA (1280x800)
Grafika: ATI MOBILITY RADEON X300 graphics, 64 MB dedicated graphics memory
Baterie: Li-ION baterie
Komunikace: WLAN (b,g), LAN/Modem on board
Ostatní: touchpad, 2x QuickTouch tlačítka
Optická mechanika: DVD±RW (+R DL)
PCMCIA: 1 x typ I/II
Rozhraní: 4x USB 2.0, čtečka flash karet, 1x S-Video, 1x SPDIF, 1x mikrofonní vstup, 1x konektor pro sluchátka, 1 x VGA, 1x LAN, 1x modem
vite o nem nekdo neco, nebo ho nekdo mate?! jak si stoji FS jako znacka?! puvodne jsem mela vybrany Asus A6km.. tento me ale trosku vic presvedcil.. muzete mi prosim poradit, pomoct ve vyberu do 35tis nejvic?! hlava se mi z toho toci a uz nevim kam mam skocit.. ntb mi bude slouzit na vse, film, net, hry- ale zadne "parby", jen obcas oddech..
- vlada83
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
přečti si toto a chut tě na něj přejde, sata disk nebrat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=53621
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
- zuzush
- Nováček
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ale v tom popisu ma XPH - takže tam už budou nainstalované - v tom případě tenhle problém rozhodně odpadá . Osobně doporučuju rozdělit disk na 2 partitiony a udělat si Ghostem obraz partitionu s čistou instalací WXP a tady ten problém tě nikdy nepotká.vlada83 píše:přečti si toto a chut tě na něj přejde, sata disk nebrat
Jiank za 35.500,- vypadá pěkně ještě tenhle Asus A3VP-W009 nebo podbně je vybavený Asus A6VC-Q037. FSC není špatná značka osobně bych ale radši sáhnul po nějakém tom Asusu. Teď ale nevím jaká je hranice - v jednom postu máš 35.000,- ve druhém 30.000,- ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- vlada83
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
rozhodne bych si nekupoval notas se sata diskem, po těch zkušenostech...doporučuju Asus, sám jeden mám a jsem spokojenej
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No moje zkušenost je, že s některými novějšími NB stejně jako s některými mašinami s SATA disky, ghost moc neběháDon Martinez píše:Ale v tom popisu ma XPH - takže tam už budou nainstalované - v tom případě tenhle problém rozhodně odpadá . Osobně doporučuju rozdělit disk na 2 partitiony a udělat si Ghostem obraz partitionu s čistou instalací WXP a tady ten problém tě nikdy nepotká.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Patriot
- Nováček
-
,Mohu rici,ze nebyt desivych a nervydrasajicich problemu s instalaci Windows,tak je notebook AMILO PRO V8010 vcelku dobry.Dalsi nevyhodou je nepritomnost podrobneho manualu v cestine.Ale tebe se problemy s instalaci vubec netykaji,nebot mas originalni Windowsy primo od Fujitsu-Siemens.Velkou vyhodou(tedy alespon podle me) je pritomnost SATA disku s 5400 otackami.Ale je to vyhoda jenom pokud koupis notebook primo s Windowsy od Fujitsu-Siemens, ktere jiz maji SATA ovladace integrovany.Jinak nedoporucuji,instalace jineho systemu nez systemu s integrovanymi ovladaci muze byt problemova.Myslel jsem si, ze na HDD v notebooku ani tak nezalezi,ale rozdil mezi 5400 otackovym SATA diskem v FSC a 4200 otackovym je propastny.Nabihani systemu je i presto,ze mam 256 MB RAM a plno ptakovin na systemove liste,pocinaje Norton Ghostem,Internet Security,Desk Flash a Desk,Desk View,Desk OFF,Alert,Synaptig Pointing,DSL RUNNER,WINAMP(vyzivam se v ikonkach na systemove liste) prekvapive snizne,subjektivne se mi jevi rychlejsi nez na mem PC. Od grafiky jsem tedy uprimne cekal vic,zatim jsem zkousel medal of honnor,slo poznat ze mam malo pameti protoze harddisk hodne swapoval,ale jinak 1024 bez problemu.Dale jsem zkousel GTA3,vic pameti a v rozliseni 800x600 relativne hratelne.Co se tyce konstrukce...zatim jsem neobjevil zadne zavazne nedostatky,prekvapila me "tichost" notebooku, da-li se to tak rici. Prakticky nejde slyset.Vydrz....maximalne pri praci v Office a jasu na minimu 3h10m.Zatim jsem vydrz podrobne nezkousel.
PC:AthlonXP2600+(1917@2100(12*175),Radeon 9550(250/400DDR@430/410DDR),HDD80GB,768MB SDRAM
NB:AMILO Pro V8010,Cel.1.4;256 RAM,4O GB HDD,Intel GMA 900
- sajtron
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam tento notes asi mesic a musim rict, ze jsem spokojen. Problem s instalaci windows se da resit pomoci integrace ovladacu do instalacniho cd pres program nLite. Staci stahnout ovladace na disk pro dos, typ se da vzdy zjistit z BIOSu.
Jinak co se tyce vykonu, tak ten je dostacujici pro kazdodenni praci a obcasne hrani her, ted jsem na nem doparil F.E.A.R. Sice to jelo na minimalni detaily, ale i tak ta hra vypada moc pekne. Giga pameti je super, prace ve woknech je mnohem sviznejsi i pri spusteni vice narocnych veci naraz. Nevyhody:klavesnice je trochu zvlastni, chyby ji nad cisly anglicke popisky.Me osobne to nevadi protoze si je vetsinou pamatuju. Nadruhou stranu ma tahle klavesnice velky enter a levy ctrl je uplne vlevo(nekdy je to prohozene s Fn).Displej je pekny, ale pozorovaci uhly nejsou nic moc.Samozrejme je to plastak.Vydrz tak 2 hodiny pri filmu.Celkove vzato nabizi docela solidni vykon ve vsech aplikacich za rozumnou cenu.Na svethardware.cz je na nej i recenze.
Jinak co se tyce vykonu, tak ten je dostacujici pro kazdodenni praci a obcasne hrani her, ted jsem na nem doparil F.E.A.R. Sice to jelo na minimalni detaily, ale i tak ta hra vypada moc pekne. Giga pameti je super, prace ve woknech je mnohem sviznejsi i pri spusteni vice narocnych veci naraz. Nevyhody:klavesnice je trochu zvlastni, chyby ji nad cisly anglicke popisky.Me osobne to nevadi protoze si je vetsinou pamatuju. Nadruhou stranu ma tahle klavesnice velky enter a levy ctrl je uplne vlevo(nekdy je to prohozene s Fn).Displej je pekny, ale pozorovaci uhly nejsou nic moc.Samozrejme je to plastak.Vydrz tak 2 hodiny pri filmu.Celkove vzato nabizi docela solidni vykon ve vsech aplikacich za rozumnou cenu.Na svethardware.cz je na nej i recenze.
- Patriot
- Nováček
-
Mam disk Fujitsu a na strankach Fujitsu jsou ruzne ulitity ale ovladace pro DOS jsem nenasel.sajtron píše:Mam tento notes asi mesic a musim rict, ze jsem spokojen. Problem s instalaci windows se da resit pomoci integrace ovladacu do instalacniho cd pres program nLite. Staci stahnout ovladace na disk pro dos, typ se da vzdy zjistit z BIOSu.
PC:AthlonXP2600+(1917@2100(12*175),Radeon 9550(250/400DDR@430/410DDR),HDD80GB,768MB SDRAM
- zuzush
- Nováček
-
- sajtron
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ovladace SATA radice od Intelu.Patriot píše:Mam disk Fujitsu a na strankach Fujitsu jsou ruzne ulitity ale ovladace pro DOS jsem nenasel.sajtron píše:Mam tento notes asi mesic a musim rict, ze jsem spokojen. Problem s instalaci windows se da resit pomoci integrace ovladacu do instalacniho cd pres program nLite. Staci stahnout ovladace na disk pro dos, typ se da vzdy zjistit z BIOSu.
- Patriot
- Nováček
-
Ty uz jsem zkousel hned poprve,jak intel matrix storage manager tak soubor u ktereho bylo uvedeno ze se pouziva pri instalaci ovladacu pomoci klavesy F6 na zacatku instalace Windows.
- sajtron
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by melo jit. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=53621&start=60
- zuzush
- Nováček
-
tak od FSC 2045 ste me s uspechem odradily.. takze stale a znovu vybiram, tridim, procitam, diskutuju.. nechci zakladat nove vlakno, tedy- co myslite o techto trech?! http://www.megaobchod.cz/compare.php?go ... 1138170984
predevsim, Asus ma delsi vydrz, ale horsi?! grafiku.. na Toshibu zadne zapory, ale vlastne ani klady tu na diskuzi.. a Infra co chybi u Toshiby, je moc velke minus?!
predevsim, Asus ma delsi vydrz, ale horsi?! grafiku.. na Toshibu zadne zapory, ale vlastne ani klady tu na diskuzi.. a Infra co chybi u Toshiby, je moc velke minus?!
- vlada83
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zaleží na tom jestli tak moc chceš tu ati grafïku, samo je lepsi nez ta v asusu, ale ten zas ma vetsi disk, jinak infra asi potřebovat nebudeš, pokud má tvuj telefon bluetooth, nebo jak se to píše , tak si koupis za 600 klicenku usb s bluetoth a ses v pohode
ja bych šel asi ale do toshiby kvuli tý grafice...
ja bych šel asi ale do toshiby kvuli tý grafice...