CREAM MOD
Moderátor: L4mka
- Cujo
- Mírně pokročilý

- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- dzungales
- Začátečník

co keby si skusil v tych fanoch vymenit tie diody za zelene?dalo by sa to.
a potom tie gravirovane veci nenasviecuj kolmo,ale diody vloz zboku do plexi,aby sa ti lamalo svetlo.
moj nazor.
a potom tie gravirovane veci nenasviecuj kolmo,ale diody vloz zboku do plexi,aby sa ti lamalo svetlo.
moj nazor.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- vlada83
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vypadá to zajímavě, fakt máš šikovny ruce a asi i přístup k vhodnýmu nářadí, narozdíl ode me, sem rád že máme doma kombinačky a šroubovák 
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
CREAM MOD
Po dlouuuuuuuuuuuuuuhe dobe jsem dostal chut neco upravit a odnesla to moje CD-RW. Plany jsou asi takove: striknout ju na oranzovo a nahoru vyrezat okno. Taky bych chtel zkusit nejake podsviceni, ale to se uvidi casem. Ostatne uvidite na fotkach. Zatim jen predbezne fotky:
toto je spodek i s nozickama ( chtel bych z toho udelat externi mechaniku)

z jineho uhlu

vrch mechaniky

zespodu

...

...

predek( to cerne puvodne nebylo umyslem, ale vypada to mazane)

i s cudlikem

castecne pohromade

zespodu slozene

zespodu slozene- blesk

...

detail

tak to je fsechno...ted delam na nove bocnici bez vetraku. ten dam dozadu pod ten prvni...
jo a malem bych zapomnel, jestli ma nekdo tohoto drobka, tak at se mi prosim ozve, potreboval bych poradit. Diky

btw. nejsu takovy sadista jak to vypada
ALLES
toto je spodek i s nozickama ( chtel bych z toho udelat externi mechaniku)
z jineho uhlu
vrch mechaniky
zespodu
...
...
predek( to cerne puvodne nebylo umyslem, ale vypada to mazane)
i s cudlikem
castecne pohromade
zespodu slozene
zespodu slozene- blesk
...
detail
tak to je fsechno...ted delam na nove bocnici bez vetraku. ten dam dozadu pod ten prvni...
jo a malem bych zapomnel, jestli ma nekdo tohoto drobka, tak at se mi prosim ozve, potreboval bych poradit. Diky
btw. nejsu takovy sadista jak to vypada
ALLES
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 12. úno 2007, 21:38, celkem upraveno 1 x.
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
CREAM MOD
nee, tak to jakoze vubets...to je modelarskyma barvama 
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- saboo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mod dobry, barva dobra ale ja sem zastance new school... OLD school je sice taky hezka ale prece jenom jsme v 21. stoleti a hranaty case neni uplne idealni, samozrejme pokud to neni uplne extremni mod jako Stoobi tuning 2.0 ...
ale musim uznat ze je to lehkej a peknej modik... jak se rika v jednoduchosti je krasa 
SOLAR PRISONbude brzy
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
CREAM MOD
tak s tim cislem se nebojim...me osobne by nenapadlo nikomu vola, aniz by mi neco neudelal...
A co se tyce old/new school, tak jsem taky mel par napadu, jenze nejsou penize ani cas..navic to vzdycky na necem ztroskotalo
A ta CD-RW je oranzova
a do case to davat nebudu, nejsu blazen.a ten magnet nebude odrezany. ten zustane na svym miste..je to tam na tech fotkach videt, co pujde do haje a co nee...
ps: zadny stoobi tunning ode mne necekejte;)
to Pixar: nesprasil..nebylo to planovane,ale nakonec to tak necham...
A co se tyce old/new school, tak jsem taky mel par napadu, jenze nejsou penize ani cas..navic to vzdycky na necem ztroskotalo
A ta CD-RW je oranzova
ps: zadny stoobi tunning ode mne necekejte;)
to Pixar: nesprasil..nebylo to planovane,ale nakonec to tak necham...
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne stř 25. led 2006, 15:57, celkem upraveno 1 x.
- saboo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci njak kritizovat ale zacatek GoooooD ale tou mechanikou si to docela podelal + plus stylizovane do modra tak jak uz bylo uvedene vyse mel jsi to udelat do zelena !!!! KOLOTOCE RULEZZZ 
CPU: P4 2,6@3,02 GHz (232*13) Northwood,RAM: 2*256 DDR 333 Dual Channel, VGA: Gigabyte 6600GT 500/1120@585/1225 Silent PIPE 60 stupňů v zátěži, HDD Western Digital 120 GB (Topí jako svině:()
,Zvukovka: 5.1 Integrovaná (Realtek),Zdroj: EC 550W, Mechaniky: LG GSA-4163B + Sony DRU300i,Floppy: Samsung
, Monitor: LG Flatron F700B
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
CREAM MOD
MECHANIKA NEBUDE DO PC!!!BYL TO JEN POKUS.prece hned nebudu predelavat mechaniku za 2 litry.nekdo mozna jo, ale ja zase tolika penezi neoplyvam! a co se tyce te modre, tak nechci nejaky zeleny blivajs v pokoji. nemam nic proti zeleny, ale pro me je modra lepsi
to michrex: to ze kritizujesh je v poradku, jsem jen rad, ale myslim, ze dve barvy neznamenaji kolotoc
nebo snad znamenaji?
to michrex: to ze kritizujesh je v poradku, jsem jen rad, ale myslim, ze dve barvy neznamenaji kolotoc
nebo snad znamenaji?