ja by som dal nejky PORIADNY 120x120 vetrak do predu ktory by vhanal vzduch do bedne, k zdroju by som pridal este jednu 12-stku a pod grafiku nasavaci vetrak ktory by bral teplo rovno od grafiky von
//Stoobi - odmazán post od PiXara..
2piXar: Nevím, kdo tady spamuje, spíš to vypadá na tebe a nadávky jsou taky porušením pravidel, takže se laskavě uklidni...
to HEAD... 3k za case vubec neni moc... kdyby ano, neprodavaly by se..
to popo_1 : tak takovy ty system fany sou k prdu kdyz je das vedle gk...odsavaj totiz zduch vetraku na gk-...trosku logiky chlape . dobry reseni je na gk dat silencera, kterej to taha ven rovnou
Flegy píše:to HEAD... 3k za case vubec neni moc... kdyby ano, neprodavaly by se..
to popo_1 : tak takovy ty system fany sou k prdu kdyz je das vedle gk...odsavaj totiz zduch vetraku na gk-...trosku logiky chlape . dobry reseni je na gk dat silencera, kterej to taha ven rovnou
kamarad ma POD grafikou nasavaci vetrak ktory taha vzduch VON zo skrine a ked ho tam nemal mal na nej o 10 stupnou viac
zdarec,řešim jednu droboť,mam 120fan v předu kompu a 120fan ve zdroji,pohyb vzduchu je asi jasnej.No a jde mi vo to chci dodělat fan navrch kejsu(mezi cd a zdroj),chci aby foukal do kompu(hlavně na ramky)a trošku to tam vochladil i na grafice,mam totiž vodníka tak to tam trochu stojí.Jo ještě ten fan co tam je vpředu tak jede asi na 900ot/min
sory za "lamování"
tak sorry no highlandere ze sem rozezrany prase...zacnu drzet dietu .
edit: jinak podle me fakt 3000,- za case neni az tak moc...dyt to neni investice na pul roku proboha...btw to kdybych vam navrhnul stackera tak byste me asi ukamenovali co
no newim ale dát jen tak 3K za case .....to je jenom pro rozezrany prasata co newedi co s penezma.....nic proti flegy,vsak vis jak to myslim
Je to věc názoru, když se podíváš na ceny skříní značky LIAN LI, tak ti je fakt mazec..a i přesto je lidi kupujou...já si chcu v budoucnu koupit TT Armor, ten stojí kolem 4,5k...Skříň je napořád, narozdíl od ostatních komponent v PC, takže se na ní imho nemusí zas tak šetřit...
Mno jak říkám, je to prostě o názoru...
OndraC píše:Chci se jen zeptat, když mám AeroCool AeroEngine II, ten má vpředu 140mm vzadu 120mm a v bočnici mám 2x120mm - je to dobré chlazení a proudění, že???