Nejde propojit PC siťově

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejde propojit PC siťově

Příspěvek od martin.slampa »

Zdarec mám problém nechce mi jít propojit 2PC sítově prostě se nevidí Co mám stím dělat?DÍk za odpověď
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

napiš víc informací, to bude nejlepší co můžeš udělat ;-) z tohohle fakt poradit nejde
ignorelist: kremrole a dezoláti
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.slampa »

prostě když spustím průvodce jak nastavit síť pro domácnost nebo malou firmu tak u jednoho PC mi to napíše že došlo k chybě při konfikurace sítě v tomto PC
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

martin.slampa píše:prostě když spustím průvodce jak nastavit síť pro domácnost nebo malou firmu tak u jednoho PC mi to napíše že došlo k chybě při konfikurace sítě v tomto PC
a v akom OS? a cez "co" ich spajas?
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nejde propojit PC siťově

Příspěvek od wallot »

martin.slampa píše:Zdarec mám problém nechce mi jít propojit 2PC sítově prostě se nevidí Co mám stím dělat?DÍk za odpověď
delat s tim mas to ze staci pouzit vyhledavac a najit asi milion odkazu jak spachat domaci sit od spravnych kabelu pres nastaveni v beznych operacnich systemech
dat do googlu dotaz "jak nastavit domaci sit" je nohem jednodussi nez to psat sam a mimochodem tady to taky najdes, staci dat hledat. :evil:
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde propojit PC siťově

Příspěvek od nanuk »

wallot píše:
martin.slampa píše:Zdarec mám problém nechce mi jít propojit 2PC sítově prostě se nevidí Co mám stím dělat?DÍk za odpověď
delat s tim mas to ze staci pouzit vyhledavac a najit asi milion odkazu jak spachat domaci sit od spravnych kabelu pres nastaveni v beznych operacnich systemech
dat do googlu dotaz "jak nastavit domaci sit" je nohem jednodussi nez to psat sam a mimochodem tady to taky najdes, staci dat hledat. :evil:
tak keby sa to robilo takto tak fora asi neexistuju :)
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
NoXal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoXal »

napis aj aky mas system, ci 98 alebo Xp, alebo tak
a inac neviem naco tu konfiguraciu, prepojis compy crossovym kablom, nastavis IPcky na oboch kompoch a frcis
hm ale teraz neviem presne ci to takto nefacha len v XP, ci v 98ke netreba fakt toho sprievodcu :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“