ICQ a status N/A
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ICQ a status N/A
Zravim, potreboval bych poradit jestli nejak de zrusit ten status N/A, de me o to ze kdyz spustim treba film na fullscreen tak nechci aby mi to tam automaticky vlezlo to N/A to samy pri hrani her....proste chci bejt furt "online" status a nebo mit pri techto aplikacich aktivni svuj status aniz by se prehodil na N/A !
- Thellwin
- Administrátor

- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V Mirandě se v defaultu ani status automaticky nemění (aspoň mně) - to si musíš nastavit sámThellwin píše:Jakého používáš klienta ? U Mirandy je tohle řešeno pod položkou stavy (je tam nastavit zda, jakej a zajakých okolností) ... u ICQ k tomu slouží položka Nastavení režimu. Tak se v tom nějak pohrabej
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Axis
- Začátečník

-
no mne sa automaticky menil, ale neviem po akej dlhej dobe... uz som mirandu odinstaloval,tak neviem...trilian je kapanek lepsiDon Martinez píše:V Mirandě se v defaultu ani status automaticky nemění (aspoň mně) - to si musíš nastavit sámThellwin píše:Jakého používáš klienta ? U Mirandy je tohle řešeno pod položkou stavy (je tam nastavit zda, jakej a zajakých okolností) ... u ICQ k tomu slouží položka Nastavení režimu. Tak se v tom nějak pohrabej.
- Thellwin
- Administrátor

- zombux
- Odborník PCT