ICQ a status N/A

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ICQ a status N/A

Příspěvek od Walker »

Zravim, potreboval bych poradit jestli nejak de zrusit ten status N/A, de me o to ze kdyz spustim treba film na fullscreen tak nechci aby mi to tam automaticky vlezlo to N/A to samy pri hrani her....proste chci bejt furt "online" status a nebo mit pri techto aplikacich aktivni svuj status aniz by se prehodil na N/A !
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jakého používáš klienta ? U Mirandy je tohle řešeno pod položkou stavy (je tam nastavit zda, jakej a zajakých okolností) ... u ICQ k tomu slouží položka Nastavení režimu. Tak se v tom nějak pohrabej :)
Goldnoob team proud member!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Thellwin píše:Jakého používáš klienta ? U Mirandy je tohle řešeno pod položkou stavy (je tam nastavit zda, jakej a zajakých okolností) ... u ICQ k tomu slouží položka Nastavení režimu. Tak se v tom nějak pohrabej :)
V Mirandě se v defaultu ani status automaticky nemění (aspoň mně) - to si musíš nastavit sám :) .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Don Martinez píše:
Thellwin píše:Jakého používáš klienta ? U Mirandy je tohle řešeno pod položkou stavy (je tam nastavit zda, jakej a zajakých okolností) ... u ICQ k tomu slouží položka Nastavení režimu. Tak se v tom nějak pohrabej :)
V Mirandě se v defaultu ani status automaticky nemění (aspoň mně) - to si musíš nastavit sám :) .
no mne sa automaticky menil, ale neviem po akej dlhej dobe... uz som mirandu odinstaloval,tak neviem...trilian je kapanek lepsi :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Axis a Don MArtinez : Vždyť jsem psal, že všechno se musí nastavit.
Goldnoob team proud member!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Obrázek
ignorelist: kremrole a dezoláti
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Zmena na n/a pri fullscreen je proste vlastnost ICQ, pokud vim zatim nikdo neprisel s zadnym resenim jak se toho zbavit, jedine -> Miranda, Trilian aj.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“