Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

No tak ja fizlov riesim takze ked ich vela chodim cez mesto a ked ich ubudne tak sa vyberiem na dialnicu aby som ich tak skoro nestratil. Zatial to funguje :wink: Neviete niekto ako si prelozim NFS MW?? Mal som slovencinu ale bola dost uboha tak som to nechal radsej na anglinu. Proste v slovencine bolo namiesto kara alebo faro jazda...autor trochu viac nevie po anglicky...frazy prelozene doslova a potom tam nemaju zmysel. :oops:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

No je fakt že ja sem si tam dal taky češtinu, ale celkem spokojenost...to doslovný překládání mě taky celkem se*e ale tak co... Eště že nepřeložili Blacklist :D
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

2 Speedy FX ... jo - soupeři tě dohánějí lehce - to protože je v celý kariéře Catch Up a nejde vypnou (to jde u quick races) ...... taky mě to celkem žere (teda spíš žralo)
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Je to takový nereálný. Chtěl bych vidět procenta možnosti možné bouračky když sou předemnou a za mnou...bylo by to zajímavý :) :) :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Je to slátanina,jen jsem se u toho - jak bych to řekl slušně - nervově vypjal více,než jsem zvyklý a než mám zapotřebí.Jediné plus je pěkná grafika,jinak nic,pořád dokola,honičky s fízlama opakovat naněkolikrát a modlit se,že po projetí pumpy nebo shození něčeho nenajedu na hřebíky,optimalizace absolutně žádná,prostě hnus.Největší paradox je,že tohle tvrdím potom,co jsem to dohrál a to doslova z povinnosti.Hry typu NFSMW mě baví jen ze začátku,pak mě naserou,ale to už jsem příliš daleko,abych to odinstaloval,beru je jako výzvu,nic víc.Fakt jsem zklamanej,ale co můžu čekat od hry pro nejširší masy hráčů.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Hra je sama wo sobě dobrá. Hezká grafika? No, asis neviděl stín za autem - nic moc...je taková žlutá. To když dostáváš další level hledanosti (ten plamen vlevo) tak to zmodra - a tak si myslim že by to mělo vypadat. Taky mě to nasralo a teď sem se k ní vrátil a pokračuju kde sem zkončil...
Spikes = to rozrazíš a vo to taky docela de - je to s nima sranda 8-)
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

No kedze EA nedokaze vymysliet umelu inteligenciu tak maju vecicky ako Catch Up. Taktiez Battlefield je dost ubohy co sa inteligencie tyka. Nuz co budeme si musiet zvyknut na prebrepty EA. Slubovali 92 aut a vyspelu inteligenciu ci uz protihracov alebo fizlov. A ako to dopadlo?? 32 aut a ziadna inteligencia. Najlepsia bola asi vo FEAR a to by si mohli vsetci brat priklad aj ked je to iny zaner. Ale dobre je ked aj vy trosku podvadzate a to sa da aj bez cheatov velmi lahko a to cez UNIQUE vylepsenia teraz sa to vola JUNKMAN. Inac teraz som si dal cestinu a musim povedat ze sa to neda rovnat zo slovencinou. Proste ked sa lama toho chyti tak to dopadne ako to dopadlo cize BIEDNE!!! Neviete nahodou niekto ci neexistuje program na prekladanie hier nieco univerzalnejsieho a hlavne na NFSMW???
bArDa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bArDa »

Dzin
Jak to myslis Analog/Digital. Sorry, ze se tak blbe ptam a kde by to melo bejt??
Intel Pentium 4(Presscot) 3.0 GHz, Kingmax 512 DDR2 RAM, Leadtek WinFast PX6600, Western Digital Caviar 160 GB, integrovaná zvuková karta 7.1, DVD palírna ASUS DRW 1604P
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

bArDa píše:Dzin
Jak to myslis Analog/Digital. Sorry, ze se tak blbe ptam a kde by to melo bejt??
Nevim jak ne tvem volantu ale já tam mám prepinani stejne jako na gamepadu na analog zkus se podivat. JIanak jak sem psal, delalo mi to v NFSU, ale pak no problemo. Zkus jine USB, jine ovladače k volantu, kalibraci, atd.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
bArDa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bArDa »

Jo dik a jeste jeden blbej dotaz. Urcite je to tim volantem dela to totiz i kdyz ho vypojim z USB. To znamena ze neni zapojenej ani v elektrice ani v USB a dela to furt
Intel Pentium 4(Presscot) 3.0 GHz, Kingmax 512 DDR2 RAM, Leadtek WinFast PX6600, Western Digital Caviar 160 GB, integrovaná zvuková karta 7.1, DVD palírna ASUS DRW 1604P
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

A skusil si tie ovladace dat prec?? Ved sa neboj system ti nespadne!!!
bArDa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bArDa »

Dobre zkusim to.
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

Já mám s Most wanted celkem drsnej problém...po pár kolech asi kolem 11místa black listu nebo prostě jak se otevřela další mapa se mi to začalo nehorázně trhat. Mám 1GB ram, a cd1 na jiném disku naž instalaci. Docela mě to štve protože je to pak nehratelné. Nejde o to že by se to trhalo kvůli grafice (r9800@XT) či procesoru (athlon11*200). Prostě to začne načítat data, ale nemám páru proč...
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

No je taky hodně možný, že instalace není zdefragmentována a hledá to zbytky dat a tim se to zpomaluje. Začátek hry může být pohromadě, ale od toho 11 místa to je asi rozházený po celym disku.
Ten WinDefrag bych nepužíval (je na hovno, zkoro nic ti nezdeframentuje), zkus O&O Defrag Professional :wink:
Mě se to taky tim zrychlylilo - vždy sem slyšel jak HDD něco hledá a po defragmentu v poho...Zkus to mělo by ti to pomoct :)
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Tak jsem se včera konečně taky dostal k téhle hře. Pěkně mě to chytlo. Nejvíc mě snad baví nechat se honit s poldama ale taková jednotka SUV to už je záhul :-D jináč jsem to dotáhl na 17 procent a mám dvě auta. Jedno SS cobal což mám od začátku a pak toyotu supra kterou jsem sebral tomu maníkovi z black listu. Tak jak přijdu domu tak k tomu zase sednu a pofrčím páč mě ta hra celkem bere :twisted:
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

2 DonMichal: taky me to bralo, ale pustilo me to na 22% odehrany hry. Vzdycky jsem se nastval, kdyz jsem byl zkoro u ukolu a najednou po me zacali jit chlupaty, kvuli vysoke rychlosti :( opruz ; parkrat by to clovek prezil, ale kdyz je to nekolikrat behem jednoho hrani, tak to nasr..zamrzy.
uvidim,jestli se k tomu nekdy vratim
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

2 Isghole : Jo to se mi taky párkrát stalo a ne že by mě to zrovna potěšilo ale uvidím jak se to bude vyvíjet :) jinač si dávám teď závody z garáže na blacklistu a nemusím jezdit po městě :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ty honičky s poldama "Milestones" me už žerou! Mám 62% a bude to prvni hra co asi nedohraju do konce! Proste hodinu jezdím, a bud honim ja je nebo ujíždím a pak me dostanou. Prostě me to nebaví, závody odjete hned a ted jsem 4. na Black Listu a fakt nemám chut. :x
Jeste to zkusim ale je to nuda....
Nejaka finta krom chatů ktere nepouzivam nikdy asi neni.....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

No asi jen ty klasicky. Mět je za zády a pak projet nějakou tou nástrahou která je zruší a pak se někam zašít. Co jiného asi :oops: jinak ty auta musí být kousek za tebou aby ty pasti zabrali
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Ja som s filzlami zatial nemala ziadny problem, zdrhnut sa im da lahko aj na 5 stupni hladanosti. Na rozrazanie aut a nastrahy je dobre pouzit speedbreaker, ked ich je vela najlepsie je sa ich zbavit na dialnici a potom ist do mesta a niekam sa schovat.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“