Jaké internetové přípojeni v Praze??

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaké internetové přípojeni v Praze??

Příspěvek od Ritchma »

Zdravim, netušim jestli to patří do této sekce, ale lepší sem na to nenašel. Problém je v tom že mi připojení od chello (classic) nestačí limitem přenesených dat a jejich dražší služby už sou na můj vkus zase zbytečně nadrozpočet. Proto se ptám jestli v Praze se dá sehnat internet cenově podobnej chellu classic nebo méně s rychlostí minimálně 2mbit a limitem nejméně 40gb. Díky :-D
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Malá reklama: Spolužák dělá pro firmu Dominet (moc tomu u nich nerozumím, ale proběhlo přejmenování na Neuron), takže www.dominet.cz (ta adresa mi teď ale nefunguje) nebo www.neuron.cz (tam maj ale jen málo info, ale aspoň telefon). Já od nich mám taky připojení a mohu jen doporučit :D Od zavedení netu asi před rokem jsme neplatili připojení ani jednou (a to jsme je na to už 3x upozorňovali, aby nás náhodou jako neplatiče neodstřihli, prej to maj v merku...)
Viděl jsem nějaký jejich propagační letáčky, který stříhal o němčině 8-) a zdálo s emi to až neuvěřitelný- v některých lokalitách (myslím například Modřany) poskytují připojení 12Mbit a to asi za 1000 nebo 1500Kč.
Každopádně kdybys měl zájem, tak mi napiš a já ti na spolužáka dám kontakt.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“