Novy 3200+ Venice prilepeny na box chladic???!!!

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
antiochos
Nováček
Nováček

Novy 3200+ Venice prilepeny na box chladic???!!!

Příspěvek od antiochos »

Ahoj,

pred par dny jsem daval dohromady pocitac, procesor a box chladic jsem nasadil normalne, tj pouzil jsem "pastu", ktera byla uz pripravena na chladici. Ted jsem zjistil, ze mam pravdepodobne vadnou desku, chtel jsem ji zanest do obchodu zpatky. Problem nastal pri sundavani chladice - drzel, i kdyz byly klipsny drzici chladic rozpojene. S mirnou namahou jsem jej preci jenom vytahl, ale ouha - s hruzou jsem pozoroval, jak je na nem prilepeny procesor! A packa drzici procesor v patici zustala v poloze zavreno!!!! Nastesti zadny pin neni skriveny.

JAK JE MOZNE ZE PROCESOR SE NA CHLADIC PRILEPIL??? COPAK TAM DAVAJI MISTO TEPLOVODIVE PASTY LEPIDLO???

Doted jsem instaloval pouze Intely, tohle je muj prvni AMD. AMD tam skutecne dava misto pasty lepidlo??? :evil: :evil: :evil:

Stalo se to uz nekomu z Vas? Jak muzu procesor od box chladice oddelit - odlepit?
antiochos
Nováček
Nováček

zapomel jsem upresnit...

Příspěvek od antiochos »

je to socket 939
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Ale prd lepidlo, tohle je proste adheze.
0118 999 881 999 119 7253
antiochos
Nováček
Nováček

Příspěvek od antiochos »

tak dekuju pekne za takovouhle adhezi. adheze ma byt na kolach od lokomotivy, ne na procesoru :evil:

existuje nejaky zpusob, jak procesor vytahnout setrne? a jak ho SETRNE (nikoli pomoci adheze ;o) oddelit od chladice?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

antiochos píše:tak dekuju pekne za takovouhle adhezi. adheze ma byt na kolach od lokomotivy, ne na procesoru :evil:

existuje nejaky zpusob, jak procesor vytahnout setrne? a jak ho SETRNE (nikoli pomoci adheze ;o) oddelit od chladice?
ho tlac "stranou" proste tak aby "zklouzl"
Luk(y)isek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luk(y)isek »

Presne jak ti radi cool.user,tlacit ke strane,jinak ti odlitne jako me kdysi Celeron s.478 :-D A s tim prilepenim na chladic a sundanim i s nim je uplne normalni...
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4@3,4GHz, Noctua NH-U12@NF-P12, ABIT IP35 Pro, 4x2GB Corsair XMS2 DHX DDR2-800 4-4-4-12 2,1V, EVGA 8800GT "SSC" 512MB@725/1850/2000+Accelero S1@Noctua NF-S12, SB X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5450, HDD SATA Maxtor 160GB DM10 8MB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, DVD±RW ASUS DRW-1608P2S, CD-RW LG GCE-8400B, Tagan EasyCon 480W, Gigabyte 3D Aurora 3x120mm FANs + Controll Zalman ZM-MFC1, set Logitech LX700, 19" LCD Acer AL1951Cs, 37"(94cm) LCD TV LG 37LH3000 FullHD + Playstation 3 "Starter" 250GB|NoteBook IBM ThinkPad Z60m - Centrino 2GHz, 2GB DDR2, 750GB WD Black, DVD±RW | DELL E5400 - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

tohle je normalni vec.....me se malo kdy povede ze sundam chladic a procesor zustane v socketu :lol:

proste ho normalne strhnes z chladice...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

cool.user píše:ho tlac "stranou" proste tak aby "zklouzl"
Tam je sokl... :wink:
Highlander píše:proste ho normalne strhnes z chladice...
.. a pak si koupíš novou desku i CPU... ;-) Takových už bylo...

Nechci nikomu radit, ale jediná osvědčená metoda je nahřát chladič fénem.... pak to jde sundat v pohodě. Jde o to, že plocha CPU A64 je cca 16cm² a atm.tlak dělá "divy". Změnou teploty chladiče dojde k tomu, že ..... atd., atd. :oops:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Shit píše:
cool.user píše:ho tlac "stranou" proste tak aby "zklouzl"
Tam je sokl... :wink:
ale on ho uz ma vytahnutej
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

cool.user píše:
Shit píše:Tam je sokl... :wink:
ale on ho uz ma vytahnutej
Fén to jistí... :oops:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Shit píše:
cool.user píše: ale on ho uz ma vytahnutej
Fén to jistí... :oops:
Co tkhle nechat PC trosku zatizit (myslim nejakym softem, aby se CPU zahralo) a pak to sundat.. Taky moznost. Jinak me to taky neslo moc dobre dolu, ale staci s tim jakoby kroutit. Je tam malinko mistecka. Da to fusku, ale nakonec se mi to podarilo ukroutit :roll:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Palec123 píše:Co tkhle nechat PC trosku zatizit (myslim nejakym softem, aby se CPU zahralo) a pak to sundat.. Taky moznost.
Přesně tak... taky to funguje.
antiochos
Nováček
Nováček

Příspěvek od antiochos »

tak dik, pani,
priste si dam vetsi pozor. Ale fakt je, ze me to zpocatku dost zarazilo.
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

To původní lepidlo dej dolů a použij od AC silikonovou pastu, nebo MX-1 a už se ti to těžko stane. Ale vždy před sundáním chladiče ho mírně pootoč do stran o potom teprve táhni.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“