No, mne sa tato hra celkom paci. Nieje nejaka pestra alebo neviem co. Ale je tam par vychytavok ktore mi celkom ucarovali. Najme primarna zbran sniperka a k nej dostatok nabojov plus kamera pri vydarenej strelbe na ciel (kamera na letiacej gulke, ako volakedy v Max Payne ale vylepsene). Takze tak nejak.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Podle mě je to velmi dobrá hra s průměrnou grafikou. Je to opravdu úplně něco jiného než CoD. V této hře musíš postupovat mnohem, mnohem pomaleji a většinou si dobře rozmyslet, než vystřelíš a na koho vystřelíš.
Recenze: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/s/sniperelite.html
Neni to nic moc,ale na zkraceni dlouhe chvile to staci. jak tady nekdo psal, tak se me nejvic libi pohled na letici kulku. jen me trochu mrzi ze model poskozeni (efekt pri zasahu), mohl by to byt lepsi, vic krve a sede kury mozkove by neuskodil.
CASE Fractal Design Define R5PSU Seasonic M12II-620 Evo-620WMB ASUS TUF GAMING B550-PLUSCPU AMD Ryzen 7 3700XRAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OCSSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TBSSD1 Crucial MX100-256GBSSD2 Crucial MX200-500GBHDD WD Caviar Blue EX-1TBMONITOR Dell Alienware AW3418DW 34"SPEAKERS Logitech Z200MOUSE ASUS EchelonKEYBOARD ASUS Cerberus ArcticHEADSET Kingston HyperX Cloud IIOS Windows 10
název se mi líbil, ale trochu to pohnojii, kdyby nechali grafiku a trochu pozmněili ostatní věci, jako například celorpůhledný zaměřovač a mnoho dalšího vizuálního 2D svinstva tak by to nebylo tak hrozné
nevíte čím to je když tuto hru hraju třeba 2 minuty a pak najednou slyším silný pískání a komp se zrestartuje a vypne to disk,takže po najetí pc slyším jak se disk znova roztáčí? mám audigy 2ZS,ati x850Xt,3200+,1 gb ram,
Tak už to taky jedu a zatím jsem spokojen.Snad první hra u který u mě nehraje dobrá grafika hlavní roli i když musím říct,že mi nepřijde vůbec špatná.Některý textury by mohly být sytější,hlavně na zemi,ale třeba zpracování domů,i těch rozbořenejch,mi přijde dobrý.Podle mě se tahle hra musí sledovat detailně,je potřeba zjistit,co tvůrci zamýšleli,dovolím si tvrdit,že je třeba zjistit,jak tvůrci chtěli,aby jí hráči hráli.Je tam evidentní snaha o navození nervydrásající atmosféry během duelu sniper X jeho oběť a dle mého názoru se to autorům daří,alespoň u mě to zatím funguje.Sniper Elite je podle mě téměř stealth akce a asi proto mě tak baví,protože série SC je má krevní skupina.Takový hry zkrátka žeru-hledat dobrou pozici,zalehnout a pak nekompromisně udeřit.Píšu pouze svůj názor,jak tuto hru vnímám,nikomu nevnucuji,ale mě Sniper Elite rozhodně nezklamal.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
jojo celkem super hra, dohral jsem ji az na posledni misi, uz nezbyl cas, ale musim rici ze me single docela bavil,
ale nejuzasnejsi to je na MP, hrali jsme to ve trech mapu pro dva, je to sice docela o kempeni, ale o tom to i je, pak uz jen nekoho najit zamirit nad postavicku, a pak uz jen sledovat letici kulku jak protina kamosoj krcni tepnu ....., proste narez pravej opak Q3 )