Jak na prodlouzeni napajecich kabelu SATA? LOCK

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
dave_m
Začátečník
Začátečník

Jak na prodlouzeni napajecich kabelu SATA? LOCK

Příspěvek od dave_m »

Zdravim vsechny,
nevim, jestli se to tady uz resilo, ale nic jsem nenasel. Kdyztak se omlouvam za svou neschopnost :) .
Kupuju nove case 3D Auroru od Gigabyte a do ni zdroj Trust 450W PW-5200. Uz ted tusim, ze napajeci SATA kabely nedosahnou ke dvoum diskum, ktery sou skoro na dne bedny. Netusite nekdo, jestl ise daji koupit prodluzky na napajeci SATA kabely? Vim jen o rozbocce, ktera se zapoji do molexu a trci z ni dva SATA. To by bylo mozne, ale kdyz uz tam sou ty SATA hned ze zdroje, tak by bylo skoda jich nevyuzit. Vim, ze sem si mel vzit lepsi zdroj, ale zase tolik prachu se mi do toho nechce hazet.
Predem diky. David, Olomouc 8)
Naposledy upravil(a) dave_m dne úte 31. led 2006, 18:50, celkem upraveno 1 x.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Ne o prodlužkách jsem skutečně nic nenašel, použij tu redukci.
(pokud chceš použít původní sata kabel, tak ho rozřízni a nastav :twisted: )
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Kup si jiny zdroj s dlouhyma kabelama!
dave_m
Začátečník
Začátečník

zdroj

Příspěvek od dave_m »

LGA píše:Kup si jiny zdroj s dlouhyma kabelama!
Muzes mi teda poradit jake zdroj? Jak se pozna, ze je ma dlouhy? V T.S. Bohemia asi zadnej nemaji :sad:

Strihani kabelu nechavam jako uplne posledni moznost. Jeste me napadlo udelat prodluzku z konektoru z vadnych disku a jedne rozbocky do molexu.. :wink:
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

NO, jestli nemá enermax liberty, tak už asi žádnej
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
dave_m
Začátečník
Začátečník

Konec

Příspěvek od dave_m »

Takze nikdo na svete nevyrabi prodluzku na napajeni SATA. Reseni bude jako u vetsiny lidi takovy, ze se nadstavi kabely ze zdroje.
lock
mano82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mano82 »

najlacnejsie riesenie je kupit redukciu z klasickeho konektora (12,G,G,5) na SATA.
NB: HP nc6220 EA766UC#AAB Centrino 1,86 GHz, 1GB RAM, 60GB hatachi, Intel GPU, 1400x1050, combo Matshita Multibay II CDRW/DVD
----------------------------
AMD AthlonXP 2000+ Thoroughbred B0, MSI K7N2 Delta ILSR, 512MB dual RAM 400MHz, SATA Seagate 80GB, ATA Maxtor 160GB, Radeon 9200 128MB, combo CD-RW/DVD Toshiba R-1312B
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“