HLUK HOLÉ ZÁKLADNÍ DESKY??
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mému taťkovi taky píská notes (mě bohudík ne). Když ho rupnu u sebe na nabíječku, je to někdy v noci tak nepříjemný, že nemůžu usnout --> vyp.masakr_cz píše:To neni jisty, je to budto zdroj nebo deska, to co to je si musi zjistit uz sam, to nedokaze nikdo rict, me taky na ASUS P4P800 bylo slyset piskani z okoli civek
Ale to už je trošku OT
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- George Baker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pískanie MB je dokázané a mám to potvrdené od známeho čo pracuje v pobočke Gigabyte,, píska tam všeličo,,najčastejšie PLL generator FSB, ževraj dosť može aj RAM,,RAM je asi v PC komponenta ktorá najviac vysiela rušenie - mám otestované,,- stačí aj ak necháte RAM testovať cez MemTest 86 a uvidíte ak budete mať vedla TV ktorý je naladeny na kanal blízko FSB,,,
P.S: ešte si pametam ked som mal starý P100 mhz tak ked som pustil radio poblíž toho PC ked bolo zapnute tak na 100,6 Mhz bolo silné rušenie...
P.S: ešte si pametam ked som mal starý P100 mhz tak ked som pustil radio poblíž toho PC ked bolo zapnute tak na 100,6 Mhz bolo silné rušenie...
AMD fanATik 
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- baris999
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 gumish ...vzhladom na to ze doska K7S6A je dost stara doska, je celkom mozne, ze niektore elektrolyticke kondenzatory (hlavne okolo procesora) mozu byt ciastocne vyschnute. Koli tomu sa ciastocne zvysuje podiel striedavej zlozky v stabilizovanom napati a to sa prejavuje mechanickou oscilaciou niektorych suciastok (napr. cievky, tranzistory..) na niektorom z nizzsich harmonickych kmitoctov pulzne sirkovej modulacie zdroja.
Tento problem vedia sposobovat aj uvolnene vinutia alebo jadra cievok a transformatorov.
Ak sa da kondenzatory treba vymenit a cievky treba zafiksovat, najlepsie epoxidom.
A nakoniec mozno piskanie sposobuje nieco uplne ine a tento moj prispevok je uplne bezpredmetny.
Tento problem vedia sposobovat aj uvolnene vinutia alebo jadra cievok a transformatorov.
Ak sa da kondenzatory treba vymenit a cievky treba zafiksovat, najlepsie epoxidom.
A nakoniec mozno piskanie sposobuje nieco uplne ine a tento moj prispevok je uplne bezpredmetny.
Intel E6750, A-DATA Vitesta DDR2 800MHz 2x1024MB, Sapphire ATi R5850, Gigabyte P35C-DS3R, 2xWD2500KS
- allshe
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
tak ja sa pripojim.
mne zvuky vydava graficka karta...konkretne pri vacsej zatazi....ak je vypnuty antialiasing tak je uplne tisko a ak ho zapnem ...cim vyssi tak tym viacej "sepka" je to taky zvuk ako slabe bublinkovanie alebo sumenie alebo sycanie..neviem to presne opisat ale na 100% to vydava grafika.....a z ventilatora to nie je preto ze je na nej pasiv:) urcite to ide zo suciastok ale nemam ako zistit ze z ktorych presne lebo nemam tam ako strcit hlavu:))
myslite ze to je na reklamaciu alebo je to normalna vec?
mne zvuky vydava graficka karta...konkretne pri vacsej zatazi....ak je vypnuty antialiasing tak je uplne tisko a ak ho zapnem ...cim vyssi tak tym viacej "sepka" je to taky zvuk ako slabe bublinkovanie alebo sumenie alebo sycanie..neviem to presne opisat ale na 100% to vydava grafika.....a z ventilatora to nie je preto ze je na nej pasiv:) urcite to ide zo suciastok ale nemam ako zistit ze z ktorych presne lebo nemam tam ako strcit hlavu:))
myslite ze to je na reklamaciu alebo je to normalna vec?
Opteron 144 1,8@2,2 / MSI K8N Neo4-FI / AC Freezer 64 pro / ASUS eax1600xt silent/TVD / 2*512 MB Kingston DDR400 / LC Power 550w 14 fan / 200 GB Seagate barracuda 7200.7 8 MB / case Advance 8505b atrix / + 6 fans @ 5V