9800 pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Bongo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bongo »

Spirit píše:kde mas rozne revizie??? :? Ja som stale nasiel iba jeden a ten isty, je to tento:
http://hw4um.gamezforum.net/interne/spi ... BHynix.bin
A mam aj od sapphire-u http://hw4um.gamezforum.net/interne/spi ... .Hynix.bin
...ale s tym som mal mensi OC ako s biosom od club3D :wink:

btw: ziadny bios u r9800pro/xt nic neriesi s napatim, napajanie je regulovane vylucne HWovo, nie SWovo :wink:
tady sou: http://www.mvktech.net/index.php?option ... lecatid=10 :-) akorát sem si teď všim, že to sou jenom pro Pro :P nemáš někde XT bios pro paměti samsung?
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

najdem, ale musik uz utekat na bus.... do vecera sa pokusim najst a hodim to tu...

//Takze paci sa :) : http://www.rojakpot.com/showarticle.asp ... 92&pgno=16
....staci si vybrat (v tvojom pripade hned prva)
Bongo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bongo »

Spirit píše:najdem, ale musik uz utekat na bus.... do vecera sa pokusim najst a hodim to tu...

//Takze paci sa :) : http://www.rojakpot.com/showarticle.asp ... 92&pgno=16
....staci si vybrat (v tvojom pripade hned prva)
hmmmmmmmm, dik :-) mám zapnutý že mi příde mail když je nějakej novej příspěvek, ale ty jak si to přidal jenom tim editem tak mi nic nepřišlo, takže tu odpověď sem našel jenom skoro náhodou :P a myslíš že tenhle bude lepčí než ten Club3D?
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

neviem.. ja mam hynic pamate a skusal som dva biosy XT. Jeden od Sapphire-u a jeden od club3D. S tym od Club3D som dosiahol vyssie takty na pamatiach, pricom casovanie ostalo rovnake !!! ...ako s default biosom ci sapphire xt...
Bongo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od Bongo »

tak sem vyzkoušel ten XT bios jak si mi poslal, ten CPU test 2 už nepadá, takty mám nejvíc 400/724, skóre 6500 (Sapphire Pro BIOS 380/680 - 6000 bodů)... mohlo by to bejt lepčí :-) ještě zkusim ten club3D Pro bios :-)
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

club3D pro ? club3D XT skus :) (ten mam ja). Jednoznacne XT bios si tam nechaj, zapne sa ti Z-buffer kompresia z 8:1 na 24:1 :wink: (cca 5 percent vo vykone navyse)
Bongo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

>)))*> <*(((<

Příspěvek od Bongo »

tak sem ho zkusil :-) (pro, xt od club 3d sem nikde nenašel (pro samsungy určo ne :-( ) dostal sem se někam na 394/694 :-( tak s tim zkoušením asi končim, vejš to asi prostě nepude, co? :-( to mi ten zalman moc nepomoh :-/
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

mne ide jadro na max. 401 s akymkolvek biosom a teplotou to tiez nie je... planoval som novy chladic, ale nema to vyznam... Proste taky kusok. Pamate mam 2.5ns hynixy a max. je 730mhz :sad: (760 s orig. biosom)... Cakal som cez 800mhz...co narobis :wink: :)
Bongo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od Bongo »

njn, tak aspoň mám navíc 500 bodů v 3d marku :-)

***THE KONEC*** :P
Timekiller
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Timekiller »

Jak to tu tak procitam, neverim vlastnim ocim...co ja to mam za shit kartu. Jadro mi defaultne hodilo ATTcko 0.25 9 na 378 a memory na 324...
MB: ASUS P7H57D-V EVO Intel H57, 2x PCIe x16, DDR3 2133, SATA III, USB 3.0, eSATA, FW, GLAN, DVI, HDMI, 8ch audio, ATX, sc1156, CPU: Intel Core i7-870 2,93GHz 8MB Max Turbo Frequency 3.6 GHz, RAM: CORSAIR XMS3 DDR3 8GB 1600MHz CL9 (4x2GB), GK: MSI N770-2GD5/OC, DDR5 (7010MHz), DisplayPort, 2xDVI, HDMI HDD1: OCZ Vertex 4 Series 128GB HDD2: HDD 1TB WD1002FAEX 64MB SATAIII/600 7200rpm, DVD: LG GH22LS30 SATA, Black, SecurDisc, LightScribe CASE: Thermaltake Matrix VX Zdroj: THERMALTAKE ToughPower 850W, PFC, 80+, 16dB Myš: MadCatz Cyborg R.A.T. 5 Klávesnice: Thermaltake eSPORTS Challenger PRO CZ Headset: Thermaltake eSPORTS Headset Shock černé
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Takt jádra je normální, moje karta má také defaultně 378 MHz. Občas se to u různých výrobců v řádu MHz mírně liší. Paměti dotaktuj na jejich úroveň. Za předpokladu, že je karta od kvalitního výrobce a má čipy vhodné pro R9800 PRO, by to neměl být problém.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“