je zvuk ve videosouborech vyměnitelný?
- Slytherin
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
je zvuk ve videosouborech vyměnitelný?
potřeboval bych poradit: mám řekněme dva soubory stejné délky(času) a jeden je kvalitní zvukově a druhý ma kvalitní obraz.Existuje program který by dokázal separovat zvukovou stopu z jednoho a nahradit onu nekvalitní v souboru druhém??
>-DeSq-<5ly+h3r!n
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: je zvuk ve videosouborech vyměnitelný?
Pinnacle Studio, Vegas, Premiere apod.Slytherin píše:potřeboval bych poradit: mám řekněme dva soubory stejné délky(času) a jeden je kvalitní zvukově a druhý ma kvalitní obraz.Existuje program který by dokázal separovat zvukovou stopu z jednoho a nahradit onu nekvalitní v souboru druhém??
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
To bych teda použil Virtualdubmod kvuli lepši praci se zvukem, když už ale pripadá mi to daleko jednodušší jak sem popsal, nic drsneho v tom nevidim, ale máš pravdu ve Virtualdubu to jde takeNoTHX píše:až tak drsně? pokud by šlo jen o čisté nahrazení zvukového streamu jiným, tak to je imho na pár kliků ve VirtualDubu
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Já právě že "sehnat"
ty programy co jsi tu vyjmenoval je o něco složitější než free VD(M), kromě toho bych řekl že jsou určené k o dost složitějším účelům než prostá "výměna zvuku". Ale máš pravdu, v těch softech by to šlo také
(jen popichuju, neber to zle)
Ono je to jedno, autor si zajisté vybere sám, představu má
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Není nic jednoduššího než stáhnout free trial verzi Pinnacle Studio 9 která je plne funkční na jeden měsícNoTHX píše:Já právě že "sehnat"ty programy co jsi tu vyjmenoval je o něco složitější než free VD(M), kromě toho bych řekl že jsou určené k o dost složitějším účelům než prostá "výměna zvuku". Ale máš pravdu, v těch softech by to šlo také
(jen popichuju, neber to zle)
Neberu to zle,ale dělám v tom často tak to doporučuju.