je zvuk ve videosouborech vyměnitelný?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Slytherin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

je zvuk ve videosouborech vyměnitelný?

Příspěvek od Slytherin »

potřeboval bych poradit: mám řekněme dva soubory stejné délky(času) a jeden je kvalitní zvukově a druhý ma kvalitní obraz.Existuje program který by dokázal separovat zvukovou stopu z jednoho a nahradit onu nekvalitní v souboru druhém??
>-DeSq-<5ly+h3r!n
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: je zvuk ve videosouborech vyměnitelný?

Příspěvek od Dzin »

Slytherin píše:potřeboval bych poradit: mám řekněme dva soubory stejné délky(času) a jeden je kvalitní zvukově a druhý ma kvalitní obraz.Existuje program který by dokázal separovat zvukovou stopu z jednoho a nahradit onu nekvalitní v souboru druhém??
Pinnacle Studio, Vegas, Premiere apod. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

až tak drsně? pokud by šlo jen o čisté nahrazení zvukového streamu jiným, tak to je imho na pár kliků ve VirtualDubu
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NoTHX píše:až tak drsně? pokud by šlo jen o čisté nahrazení zvukového streamu jiným, tak to je imho na pár kliků ve VirtualDubu
To bych teda použil Virtualdubmod kvuli lepši praci se zvukem, když už ale pripadá mi to daleko jednodušší jak sem popsal, nic drsneho v tom nevidim, ale máš pravdu ve Virtualdubu to jde take :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Já právě že "sehnat" :roll: ty programy co jsi tu vyjmenoval je o něco složitější než free VD(M), kromě toho bych řekl že jsou určené k o dost složitějším účelům než prostá "výměna zvuku". Ale máš pravdu, v těch softech by to šlo také :) (jen popichuju, neber to zle)

Ono je to jedno, autor si zajisté vybere sám, představu má :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NoTHX píše:Já právě že "sehnat" :roll: ty programy co jsi tu vyjmenoval je o něco složitější než free VD(M), kromě toho bych řekl že jsou určené k o dost složitějším účelům než prostá "výměna zvuku". Ale máš pravdu, v těch softech by to šlo také :) (jen popichuju, neber to zle)

Ono je to jedno, autor si zajisté vybere sám, představu má :)
Není nic jednoduššího než stáhnout free trial verzi Pinnacle Studio 9 která je plne funkční na jeden měsíc :)
Neberu to zle,ale dělám v tom často tak to doporučuju.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“