Nevim, jestli tohle je ta správná rubrika, ale snad mě neukamenujete...
Máma tady na instalaci a zprovoznění jeden starší komp... je to IBM PC 300PL... Pentium III, 128MB RAM (další moduly mám vyndaný), 20GB disk a tak... prostě firemní klasika... pominuli, že formát a zkopírování předinstalačních souborů trval tři hoďky, šlo vše ok. V okamžiku, kdy se dostávám do fáze 'graficeké instalce', tak dostanu tuhle BSOD...
http://bsg-cz.net/temp/mir/P1010164.JPG
na netu sem našel, že to bude něco kolem grafiky... vyzkoušim jí vyndat, je tam ATI Rage Pro... na desce je nějaká S3... takže pokud máte někdo s timhle zkušenosti, tak mi kdyžtak rovnou řekněte, kde tkví problém a jestli je to podle mých doměnek vážně někde v grafickém systému.. thx a lot..
WinXP na starší sestavě - problém s instalací
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- mir77
- Začátečník

WinXP na starší sestavě - problém s instalací
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- mir77
- Začátečník

mě se na to neptej... neni to pro mě a přání bylo vyloženě WinXP...Flegy píše:zdravim...k tomu tvojemu problemu nevim..ale proc na takovej smejd davas XPcka? to radsi 2000...budou tam chodit svyzneji ver mi
takže... grafiku sem vyndal a problém přetrvává.. zkusil sem vyměnit paměť a neustále to pokračuje... ach jo
- Shit
- Odborník PCT

Re: WinXP na starší sestavě - problém s instalací
Ta S3 je při instalaci woken disablovaná?mir77 píše:... na desce je nějaká S3...
- mir77
- Začátečník

Re: WinXP na starší sestavě - problém s instalací
nšlo to s ní ani s tou atinou... s3 se vypla když byla grafika v AGP...Shit píše:Ta S3 je při instalaci woken disablovaná?mir77 píše:... na desce je nějaká S3...
ale! problém sem už vyřešil