Netlimiter, nebo znate neco jineho?
- cruzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Netlimiter, nebo znate neco jineho?
Resim prave mensi problem. Mam doma 2 PC, jedno je pripojeny pomoci ADSL k inetu, to druhy je pripojeny k netu pres to prvni klasicky krizenym kabelem pres sitovky. Nepouzivam zadnej routovaci program, proste klasicky nastaveny v XP sdileni pripojeni. Vsechno funguje jak ma, jenom bych este potreboval vyresit nejak rozdeleni rychlosti. Pouzival sem driv starsi verzi Netlimiteru (1.3), kde sice nebylo nejak primo deleni trafficu, ale daly se omezovat jednotlivy aplikace. Bohuzel s verzi XP SP2 si nejak nerozumi, zatuhava, tak jsem se mrknul po novejsi verzi u ktere prave bylo primo napsano ze dokaze delit traffic pro vic PC v siti. Tak jsem nainstaloval, ale jednak mi prijde ta dvojka dost zmatena (nemuzu to nejak rozumne nastavit-tvari se ze to sice limituje spojeni, ale ve skutecnosti nic takovyho
) a navic mi na jednom PC haze po cca 1/2 hodce modry obrazovky smrti a pak uz zbejva jenom restart
Neznate nahodou nejakej jednodussi a lepsi program na rozdeleni rychlosti pripojeni k netu? Staci neco uplne jednoduchyho, pomer 1:1 pro vsechny aplikace, vic nepotrebuju, pripadne jak nastavit ten Netlimiter aby fungoval jak ma? Dik
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Thomas2425
- Začátečník

-
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
jde v podstatě oboje, v druhém případě jsi ale už odkázán na statické omezení, tj. druhý počítač omezíš třeba na třetinu a víc to nepojede ani když ten první bude nevyužitThomas2425 píše:ten Bandwitch Controller funguje ale jenom když ten druhý počítač je připojen na internet přes ten hlavní???? Mám inet přes kabel a 2 neveřejné IP. a potřebuji limitovat trafic na tom druhým.... nejlépe kdyby se to dalo ovládat a nastavovat po síti...
- parallax
- Nováček

- KOFis
- Mírně pokročilý

netlimiter je dost dobry program, používám ho hodne dlouho na více pocitacich a s podobnyma chybama sem se nikdy nesetkal. myslim ze problem u tebe nebyl v NL.parallax píše:on si NetLimiter nerozumí s poměrně dost věcma. Když sem ho dřív používal, tak dost často shazoval různý programy nebo mi pc hodil každou chvíli bluescreen. Když teď potřebuju nějakou aplikaci limitovat, tak používám DU Super Controler