test grafiky ati radeon 9600 pro !!!

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
davidssson
Nováček
Nováček

test grafiky ati radeon 9600 pro !!!

Příspěvek od davidssson »

Mám obavu, že mám něco s grafikou. Existuje nějaký program na otestování, který by mi vyhodil jestli je OK nebo ne....Díky předem za pomoc.....David.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Říct mám obavu nestačí ... jakej máš důvod domnívat se, že máš něco s grafikou ?
Goldnoob team proud member!
davidssson
Nováček
Nováček

Při startu se mi sekají hry jako např. Moto GP3 nebo F1 2002. Cca po 5 vteřinách to vytuhne. Když dám Ctrl+Atl+Del tak se mi někdy podaří vrátit do systému, ale většinou to hodí modrou obrazovku s chybou AtiXXX.dll a musím dát tvrdý restart. Ovladače jsem zkoušel různé-Catalysty,DNA i Omegy---
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Záleží jakou máš desku. Ale zkus v biosu nastavit AGP 4x a FW off. Potom ještě zkus vypnout VPU recover pokud je zapnutý. Jestli to nepomůže, tak to může být buď tou grafikou, nebo slabý zdroj.
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
davidssson
Nováček
Nováček

desku mám asus a7v8x-x
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To je chipset KT400 ... zkus to co radí presscott tzn FW off a AGP4x ... v téhle kombinaci (chipsety KT400 + R9600) to často pomáhá.
Goldnoob team proud member!
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

stifmajster píše:hele co asm za ramku???a tu grafiku mas jakou??
Příště se dívej pořádně! V názvu threadu je 9600PRO ... :wink:
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
davidssson
Nováček
Nováček

Udělal jsem vše co jste mi poradili a je to OK.Díky.Davidssson
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//Promazány nesmyslné příspěvky.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“