Nejde nahrát Firmware do MSI MegaStick 511

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Droopy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nejde nahrát Firmware do MSI MegaStick 511

Příspěvek od Droopy »

Zdravím.
Updatoval jsem firmware u tohoto Mp3 přehrávače z verze 2.00.02a na 4.00.02a, který jsem stáhnul ze stránek MSI. Použil jsem utilitu kterou obsahuje Driver k přehrávači a vše proběhlo podle prgramu O.K.
Až na to, že teď nejde přehrávač nejen zapnout, ale ani se nehlásí jako disk při připojení k PC!!!! Tudíž nemůžu akci ani opakovat ani nahrát původní firmware. Poraďte prosím někdo jak najdu zařízení připojené přes USB když se nenahlásí automaticky. OP Win XP SP2.
Díky moc za rady, popřípadě posuďte zdali to není na reklamaci.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

postupoval jsi pri prehravani FW podle navodu a precetl jsi poradne readme? obcas je nutne provadet updaty FW pres mezikroky (pokud je mezi v2 a v4 hodne dalsich)
pokud nejde zapnout tak ho vyreklamuj a rozhodne se nepriznavej ze umrel pri updatu firmware
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Droopy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Droopy »

wallot píše:postupoval jsi pri prehravani FW podle navodu a precetl jsi poradne readme? obcas je nutne provadet updaty FW pres mezikroky (pokud je mezi v2 a v4 hodne dalsich)
pokud nejde zapnout tak ho vyreklamuj a rozhodne se nepriznavej ze umrel pri updatu firmware
Jo všechno jsem přečet a udělal jak se má. Navíc na MSI stránkách žádný jiný firmware pro tento přístroj nebyl. Ovšem nevím, jestli tam není vždy jen aktuální. A na přehrávání firmwaru není nic špatného ne? Když to výrobce podporuje i na svém driver CD. Myslíš, že by jim to vadilo??
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Droopy píše:
wallot píše:postupoval jsi pri prehravani FW podle navodu a precetl jsi poradne readme? obcas je nutne provadet updaty FW pres mezikroky (pokud je mezi v2 a v4 hodne dalsich)
Jo všechno jsem přečet a udělal jak se má. Navíc na MSI stránkách žádný jiný firmware pro tento přístroj nebyl. Ovšem nevím, jestli tam není vždy jen aktuální. A na přehrávání firmwaru není nic špatného ne? Když to výrobce podporuje i na svém driver CD. Myslíš, že by jim to vadilo??
prehravai FW je operace na vlastni nebezpeci a pokud ji neprovadi certfikovany technik (ikdyz tezko rict jak je to MSI nekde to ale musej mit napsany) muze vest ke ztrate zaruky. Kazdopadne zkus prolizt web jestli nekdo nema stejny problem - treba je to chyba v samotnym firmwaru
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Droopy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Droopy »

wallot píše:
Droopy píše: Jo všechno jsem přečet a udělal jak se má. Navíc na MSI stránkách žádný jiný firmware pro tento přístroj nebyl. Ovšem nevím, jestli tam není vždy jen aktuální. A na přehrávání firmwaru není nic špatného ne? Když to výrobce podporuje i na svém driver CD. Myslíš, že by jim to vadilo??
prehravai FW je operace na vlastni nebezpeci a pokud ji neprovadi certfikovany technik (ikdyz tezko rict jak je to MSI nekde to ale musej mit napsany) muze vest ke ztrate zaruky. Kazdopadne zkus prolizt web jestli nekdo nema stejny problem - treba je to chyba v samotnym firmwaru
Jo to máš pravdu. Zkusím reklamaci a budu se modlit. Díky za ochotu to se mnou řešit. Čau. :sad:
fubinator
Nováček
Nováček

Příspěvek od fubinator »

neda mi to nenapisat moju skusenost s prehravacom Traxdata... najprv som zle naflashoval firmware, isiel som ho normalne vyreklamovat, lenze to neuznali, lebo mesiac predtym mi mp3 prehravac fajne spadol na zem(viditelne poskodenie)... takze som im to dal ako do servisu... ale i tak to nevedeli opravit... po pol roku som na strankach emgetonu nasiel navod, vsetko som spravil tak ako v tom navode a prehravac zrazu funguje... :) :D :D
ten navod je tu> https://www.emgeton.com/support/phpBB2/ ... .php?t=430

a este k tvojmu problemu... na MSI strankach som nasiel toto>

Please note1: While MEGA STICK can't be recognized by PC, please don't put battery when update firmware.
Please note2: This firmware can only support MEGA STICK 511 for version USB2.0 not for version USB1.1. Please check your version first.
Please note3: Please must select "format data area" with update firmware

Please note4: This firmware can only use v1.670 driver version, please check your driver edition first, if your driver is old edition, please go to our website to download it.
komentar>
1. No neradim nechavat baterku v playeri, po neuspesnom flashovani, ak ho takto napojis na USB, mozes nieco odpalit...(mne sa zacal mp3 prehravac znacne na jednom mieste zahrievat)
2. dokladne si prezri verziu prehravaca(USB 2.0)
3. nutnost formatovat data v prehravaci
4. skontroluj aj verziu driveru musi byt 1.670
Droopy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Droopy »

fubinator píše:neda mi to nenapisat moju skusenost s prehravacom Traxdata... najprv som zle naflashoval firmware, isiel som ho normalne vyreklamovat, lenze to neuznali, lebo mesiac predtym mi mp3 prehravac fajne spadol na zem(viditelne poskodenie)... takze som im to dal ako do servisu... ale i tak to nevedeli opravit... po pol roku som na strankach emgetonu nasiel navod, vsetko som spravil tak ako v tom navode a prehravac zrazu funguje... :) :D :D
ten navod je tu> https://www.emgeton.com/support/phpBB2/ ... .php?t=430

a este k tvojmu problemu... na MSI strankach som nasiel toto>

Please note1: While MEGA STICK can't be recognized by PC, please don't put battery when update firmware.
Please note2: This firmware can only support MEGA STICK 511 for version USB2.0 not for version USB1.1. Please check your version first.
Please note3: Please must select "format data area" with update firmware

Please note4: This firmware can only use v1.670 driver version, please check your driver edition first, if your driver is old edition, please go to our website to download it.
komentar>
1. No neradim nechavat baterku v playeri, po neuspesnom flashovani, ak ho takto napojis na USB, mozes nieco odpalit...(mne sa zacal mp3 prehravac znacne na jednom mieste zahrievat)
2. dokladne si prezri verziu prehravaca(USB 2.0)
3. nutnost formatovat data v prehravaci
4. skontroluj aj verziu driveru musi byt 1.670
Podle návodu fubinatora jsem problém vyřešil.
Díky všem.
fr0d0
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fr0d0 »

Drooopy mne sa udialo nieco podobne s mojim MSI-533

ale nechapem ako to mam spravit ???
4ever rap and s3tball
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“